Skúsenosti so štúdiom na vysokej škole v Dubnici DTI
Ahojte, ake mate skusenosti prosim? Chcela by som si tam dokoncit Mgr. Dakujem
Ak ti ide o titul a nechce sa ti učiť, kľudne choď. Zaplatíš školné a zúčastníš sa na skúške, samozrejme trošku treba niečo vedieť a to je všetko 😂
@simona1998 aj mne o to ide😀
@defulik idem do skolstva a kvoli platovej triede
A prijímají ťa ak máš ukončené ukončene iba DTI?
@sisska96 ja mam Bc. na Pedagogickej fakulte v TT, na zaklade toho ma prijali, len si chcem dokoncit Mgr. , ide iba o to aby som bola v 7.platovej triede
@defulik ja nastupujem v septembri na Mgr. Tiež som v školstve, ale ja si chcem potom ešte dorobiť predprimárnu pedagogiku rozsirujuce štúdium. Tak preto tento výber.
a ako je to s praxou? je povinná prax niekde na škole? keď si chcem dorobiť doplňujúce štúdium učiteľstvo ekonómie, manažmentu..alebo pedagog. asistenta? Neviete mi poradiť? Ďakujem
Dobrý deň, nemáte nejaké info ohľadom praxe na DTI - pedagogický asistent, poprípade doplňujúce štúdium učiteľstvo ekonómie, manažmentu? Je tam povinná prax v rámci doplňujúceho štúdia? Ďakujem
a ako je to s praxou? je povinná prax niekde na škole? keď si chcem dorobiť doplňujúce štúdium učiteľstvo ekonómie, manažmentu..alebo pedagog. asistenta? Neviete mi poradiť? Ďakujem
@lenka0404 Dobrý deň, ja idem teraz nastúpiť na Mgr.a prax je povinná. Ale ja idem na učiteľstvo eko predmetov,neviem ako to je pri PA.
@lenka0404 Dobrý deň, ja idem teraz nastúpiť na Mgr.a prax je povinná. Ale ja idem na učiteľstvo eko predmetov,neviem ako to je pri PA.
@palkovakatarina aj ja som si dala učiteľstvo eko.predmetov. Tak uvidíme čo to bude
@palkovakatarina aj ja som si dala učiteľstvo eko.predmetov. Tak uvidíme čo to bude
@lenka0404 aj ja som olna očakávaní. Ale tak snáď sa to podarí. Idete študovať popri práci? Ja len dúfam,že výučba bude prebiehať online ako doteraz,veľmi by mi to uľahčilo.
@lenka0404 aj ja som olna očakávaní. Ale tak snáď sa to podarí. Idete študovať popri práci? Ja len dúfam,že výučba bude prebiehať online ako doteraz,veľmi by mi to uľahčilo.
@palkovakatarina áno popri práci 😊 taktiež dúfam, že bude všetko prebiehať online, tak snáď všetko zvládneme
@palkovakatarina áno popri práci 😊 taktiež dúfam, že bude všetko prebiehať online, tak snáď všetko zvládneme
@lenka0404 super.A prosím odkiaľ ste?
@lenka0404 super.A prosím odkiaľ ste?
@palkovakatarina východ, okolie Prešova, vy??
@palkovakatarina východ, okolie Prešova, vy??
@lenka0404 ja som zase od Žiliny, stred SR. Takže vy budete chodiť do SNV?Ja do Dubnice nad Váhom.
aj v SNV je pobočka?? ja viem, že Sečovce a Dubnica nad Váhom..alebo je aj inde?
aj v SNV je pobočka?? ja viem, že Sečovce a Dubnica nad Váhom..alebo je aj inde?
@lenka0404 neviem.Ja som myslela,ze áno. Jedna pani mi písala,ze ona nastupuje do Lučenca, to som tiež nevedela,ze majú pobočku aj tam.

@defulik výrobňa titulov 😆