icon

Skúsenosti so štúdiom na vysokej škole v Dubnici DTI

defulik
26. máj 2025

Ahojte, ake mate skusenosti prosim? Chcela by som si tam dokoncit Mgr. Dakujem

simona1998
26. máj 2025

@defulik výrobňa titulov 😆

sisska96
26. máj 2025

Ak ti ide o titul a nechce sa ti učiť, kľudne choď. Zaplatíš školné a zúčastníš sa na skúške, samozrejme trošku treba niečo vedieť a to je všetko 😂

defulik
autor
26. máj 2025
@simona1998

@defulik výrobňa titulov 😆

@simona1998 aj mne o to ide😀

defulik
autor
26. máj 2025
@defulik

@simona1998 aj mne o to ide😀

@defulik idem do skolstva a kvoli platovej triede

simona1998
26. máj 2025
@defulik

@defulik tak smelo do toho , kľudne 😂❤️

sisska96
26. máj 2025

A prijímají ťa ak máš ukončené ukončene iba DTI?

simona1998
26. máj 2025
@defulik

@defulik kamoska ma magistra na dti a robila na súde a teraz robí školského asistenta 🙂

defulik
autor
26. máj 2025
@sisska96

A prijímají ťa ak máš ukončené ukončene iba DTI?

@sisska96 ja mam Bc. na Pedagogickej fakulte v TT, na zaklade toho ma prijali, len si chcem dokoncit Mgr. , ide iba o to aby som bola v 7.platovej triede

franka211
28. máj 2025

@defulik ja mám obhajobu DP budúci týždeň, čo sa týka časovej náročnosti, všetko sme mali online. Práca mi prešla v pohode už len obhájiť 🥴

palkovakatarina
2. jún 2025
@defulik

@sisska96 ja mam Bc. na Pedagogickej fakulte v TT, na zaklade toho ma prijali, len si chcem dokoncit Mgr. , ide iba o to aby som bola v 7.platovej triede

@defulik ja nastupujem v septembri na Mgr. Tiež som v školstve, ale ja si chcem potom ešte dorobiť predprimárnu pedagogiku rozsirujuce štúdium. Tak preto tento výber.

lenka0404
28. aug 2025

a ako je to s praxou? je povinná prax niekde na škole? keď si chcem dorobiť doplňujúce štúdium učiteľstvo ekonómie, manažmentu..alebo pedagog. asistenta? Neviete mi poradiť? Ďakujem

anonym_d00c17
28. aug 2025

Dobrý deň, nemáte nejaké info ohľadom praxe na DTI - pedagogický asistent, poprípade doplňujúce štúdium učiteľstvo ekonómie, manažmentu? Je tam povinná prax v rámci doplňujúceho štúdia? Ďakujem

palkovakatarina
29. aug 2025
@lenka0404

a ako je to s praxou? je povinná prax niekde na škole? keď si chcem dorobiť doplňujúce štúdium učiteľstvo ekonómie, manažmentu..alebo pedagog. asistenta? Neviete mi poradiť? Ďakujem

@lenka0404 Dobrý deň, ja idem teraz nastúpiť na Mgr.a prax je povinná. Ale ja idem na učiteľstvo eko predmetov,neviem ako to je pri PA.

lenka0404
29. aug 2025
@palkovakatarina

@lenka0404 Dobrý deň, ja idem teraz nastúpiť na Mgr.a prax je povinná. Ale ja idem na učiteľstvo eko predmetov,neviem ako to je pri PA.

@palkovakatarina aj ja som si dala učiteľstvo eko.predmetov. Tak uvidíme čo to bude

palkovakatarina
30. aug 2025
@lenka0404

@palkovakatarina aj ja som si dala učiteľstvo eko.predmetov. Tak uvidíme čo to bude

@lenka0404 aj ja som olna očakávaní. Ale tak snáď sa to podarí. Idete študovať popri práci? Ja len dúfam,že výučba bude prebiehať online ako doteraz,veľmi by mi to uľahčilo.

lenka0404
30. aug 2025
@palkovakatarina

@lenka0404 aj ja som olna očakávaní. Ale tak snáď sa to podarí. Idete študovať popri práci? Ja len dúfam,že výučba bude prebiehať online ako doteraz,veľmi by mi to uľahčilo.

@palkovakatarina áno popri práci 😊 taktiež dúfam, že bude všetko prebiehať online, tak snáď všetko zvládneme

palkovakatarina
1. sep 2025
@lenka0404

@palkovakatarina áno popri práci 😊 taktiež dúfam, že bude všetko prebiehať online, tak snáď všetko zvládneme

@lenka0404 super.A prosím odkiaľ ste?

lenka0404
1. sep 2025
@palkovakatarina

@lenka0404 super.A prosím odkiaľ ste?

@palkovakatarina východ, okolie Prešova, vy??

palkovakatarina
2. sep 2025
@lenka0404

@palkovakatarina východ, okolie Prešova, vy??

@lenka0404 ja som zase od Žiliny, stred SR. Takže vy budete chodiť do SNV?Ja do Dubnice nad Váhom.

lenka0404
3. sep 2025

aj v SNV je pobočka?? ja viem, že Sečovce a Dubnica nad Váhom..alebo je aj inde?

palkovakatarina
3. sep 2025
@lenka0404

aj v SNV je pobočka?? ja viem, že Sečovce a Dubnica nad Váhom..alebo je aj inde?

@lenka0404 neviem.Ja som myslela,ze áno. Jedna pani mi písala,ze ona nastupuje do Lučenca, to som tiež nevedela,ze majú pobočku aj tam.