Skúsenosti so štúdiom sociálnej práce na Sv. Alžbete
Vysoká škola zdravotnictva a socialnej prace Sv.Alžbety Bratislava skúsenosti?!
Mste niekto skusenosti? Konkretne Socialna praca externe?
Jedina tato skola mi vyhovuje vedla prace a deti 🙂
Ďakujem
@melani19 choď, nedaj sa odradiť, vsetci nadávaju na súkromné skoly, pritom tam drvive percento ani nepáchlo
@melani19 choď, nedaj sa odradiť, vsetci nadávaju na súkromné skoly, pritom tam drvive percento ani nepáchlo
@blanka1966 suhlasim🙂 odradit sa nedam 🙂 ja som hladala skusenosti od ludi, ktore tam aj realne boli🙂 a dostala som spravy a vsetky boli pozitivne 🙂
@blanka1966 suhlasim🙂 odradit sa nedam 🙂 ja som hladala skusenosti od ludi, ktore tam aj realne boli🙂 a dostala som spravy a vsetky boli pozitivne 🙂
@melani19 áno, táto škola má zlé renomé. Samozrejme, že absolventi ti dajú dobré recenzie. Teba by ale mali zaujímať názory recruiterov a manažérov. Ak chceš pracovať v sociálnej oblasti, čo je zväčša štátna a verejná správa, tak aj táto škola bude v poriadku. A teda sa nenechaj odradiť. Ak si ale robíš školu iba pre titul, chceš robiť v súkromnej sfére a mimo sociálneho zmerania, tak odporúčam vybrať si inú školu a iný odbor. Je už pomerne bežné, že ľudí z takejto školy so sociálnou prácou berú recruiteri a manažéri ako absolventov bez VŠ, ak sa bavíme o súkromnom sektore mimo sociálnej sféry. Ale ak chceš v obore pôsobiť, uplatníš sa aj s touto školou.

S takou školou môžeš zostať rovno s maturitou... Ak sociálnu prácu, radšej UKF