Skúsenosti so štúdiom učiteľstva biológie na Prírodovedeckej fakulte UK?
Zdravím,
chcela by som sa informovať ohľadom štúdia na Prírodovedeckej fakulte, či máte nejaké skúsenosti s programom zameraným na pedagogické vedy?
Rozhodujem sa medzi biológiou ako takou alebo učiteľstvom bio v kombinácii s geografiou.
Rozmýšľala som aj nad tým, či by sa dalo spraviť bakalára v rámci programu učiteľstva a potom magistra v oblasti genetiky…
Ďakujem za vaše rady a skúsenosti. :D
(zákerné komentáre si prosím nechajte pre seba, žiadam len o rady)
@demografka Ďakujem krásne za odpoveď.
@demografka Ak ste viac vedecky zameraná, viete aj učiť na škole, alebo len čisto treba pracovať vo výskume?
@vanessamrazka1 na ucenie potrebuje ucitelske minimum aspon, nestaci vedecky smer... na VS by ale mohla byt asistent mam pocit, ja som tak na zaciatku viedla cvika, tam netusim ci treba viac

moj manzel davno studoval na Prif UK bio-geo a ja vedecku geo, mozem za oboch povedat, ze skola je vysoko kvalitna a ta bio da zabrat... teraz tam mame dceru, studuje medicinsku biologiu a veru je to narocne a kvalitne studium, je max spokojna 👍 neviem ci je po Bc mozny prechod na vedecky smer, to si treba pozriet v podmienkach pre studentov, predsa len cista biologia za tri roky Bc studia ma vacsi rozsah ako ucitelska a mozu ti iste vedomosti na Mgr studium chybat, rovnako ako ti mozu chybat absolvovane predmety, to si treba zistit dopredu