Slávnostné otvorenie akademického školského roka
Ahoj dievčatá - vysokoškoláčky. Pytam sa na vaše skusenosti z univerzít, je nutné zúčastniť sa otvorenia noveho školskeho roka. Idem do prveho rocnika,školu mam ďaleko, v ten den veľa pracovných povinností. Program je v štyle predstavovania, omša, pohostenie pre studentov....vďaka
na akej vš je na zaciatku omsa?
no kazdopadne ako prvacka by si sa podla mna zucastnit mohla, dozvies sa tam nove informacie, ohladom studia atd.
v druhom rocniku az po posledny som uz potom nebola tusim na otvoreni ani ja, ale prvy rocnik je proste prvy, ja by som na tvojom mieste isla
An nasa ma omsu, minuly rok prisli pred kostol a skoncili na kave🤣🤣🤣aspon sa spoznali.
Omša? To si na KU v Ruzomberku? Pohostenie pre študentov sme nikdy nemali, asi ina doba teraz 🤣
Vo všeobecnosti je otvorenie AR normalne počas výučby a študenti sú na tento čas uvolneni z cvik ci prednášok.
Súhlasím s komentárom vyššie. Nebola som ani raz. Rovnako som nebola ani na jednej vedeckej konferencii.
@lienka.7 Vôbec nemusí byť na KU ... Ja som chodila na Trnavskú univerzitu a na začiatku akademického roka bola omša Veni Sancte..
Autorka - nebola som nikdy ani na omši, ani na otvorení AR
Ja som vždy bola na otvorení, aby som videla čo a ako, aby som spoznala spolužiakov a tak

Ahoj, za cely svoj vysokoskolsky zivot som sa ani raz nezucastnila na slavnostnom otvoreni skolskeho roka. Vzdy som sla az na cvika a prednasky.