Slovenská technická univerzita v Bratislave (STU) - internáty

misalka66
11. aug 2023

Ahojte, tento rok nastupujem na STU, ale mám problém s internátom. Odoslala som žiadosť (načas), rezervovala som si izby ale žiadna z nich mi nebola schválená (rezervácia ostala označená ako "zatiaľ neschválená"). Ako novonastupujúci študent som si izbu mohla rezervovať až v 3. kole a tým, ktorým izbu neschválili si mohli ďalšiu rezervovať v 4. kole. Mňa do 4. kola ale nechcelo pustiť, pretože vraj nemám pridelené ubytovanie. Niekde som sa dočítala, že v takomto prípade prideľujú izby iba keď sa niečo uvoľní. Čo to pre mňa znamená? Mám počkať a dúfať, že mi izbu pridelia alebo to znamená, že ju vôbec nedostanem?

misov
11. aug 2023

Ahoj, prvaci na STU (okrem ludi co su z Bratislavy) by mali mat vzdy internat prideleny. Odporucam ti napisat na studijne oddelenie svojej skoly (kontakt najdes na internete) a takisto na intrak (kontakt najdes tiez niekde na nete na stranke STU)

misina1803
15. aug 2023

@misalka66 Ahoj, môj syn má ten istý problém.... už sme volali aj na študijné oddelenie a povedali, že žiaľ majú plný stav. A nikoho nezaujímalo, že bude prvák. Aj si niečo voľné našla? Ak áno, poraď prosím ťa 🙏. Ďakujem.

misalka66
autor
15. aug 2023

Zdravím, napísala som im mail, či je ešte stále možné, že ubytovanie dostanem. Odpísali mi, že od 15.08. (dnes) budú znovu prideľovať ubytovanie, vraj mám počkať a ak mi ho nepridelia, mám kontaktovať iné internáty. Dnes som sa do toho systému prihlásila a našťastie ubytovanie mi naozaj pridelili, takže som si mohla rezervovať aj izbu.

misina1803
16. aug 2023

@misalka66 ďakujem, skúsime to ešte raz