Špeciálna pedagogika Ružomberok - externe
@marinecka95 na studijnom mi povedali, ze je iz druhy rok. Potrebujem info ohladne studia, obtiaznosti, atd
@quellka aha úplne som zabudla 🤷♀️. V RK sa dá študovať ale len Bc. Ak máš otázky ohľadom štúdia napíš mi do IP.
@marinecka95 ahojte, môžem sa spýtať? Našla som túto diskusiu, vy ste študovali špeciálnu pedagogiku externe?
@maminkalaurinka áno ale už pár rôčkov to je 🙂
Bc v RK, Mgr v Levoči
@marinecka95 a môžem sa spýtať, vyučovalo sa v piatky poobede a soboty celý deň? Ak by som mohla napísať pár otázok aj do správy? Ďakujem
@marinecka95 Dobrý deň,
videla som že ste písali, že ste tam študovali.
Vedeli by ste mi prosím povedať ako sa vám páčilo, či neviete ktoré dni je vyučovanie v externom štúdiu, prístup profesorov, prípadne či sa to dalo zvládnuť aj popri zamestnaní a náročnosť?
Ďakujem pekne.
@susan9149 Dobrý deň - áno, študovala som tam ale je to už pár rôčkov dozadu, takže na Vaše otázky neodpoviem relevantne.
Ja som absolvovala štúdium ešte v Levoči na Inštitúte Juraja Páleša( vysunutá katedra špeciálnej pedagogiky) - maximálna spokojnosť, všetko sa dalo zvládnuť - školu som robila popri zamestnaní. Vyučovanie sme mali každý týždeň piatok a aj sobotu (samozrejme stalo sa aj to, že sme sporadicky mali aj voľný víkend).
Podľa mojich informácii sa špecialna pedagogika presunula opäť späť do RK.
@marinecka95 Ďakujem pekne
@marinecka95 prosím vás viete mi ešte povedať ako je to s absenciami ? Vedia vyhovieť? Mám mať na jeseň svadbu
Ďakujem
@susan9149 ja som moc nevymeškávala - netuším 😁
Myslím ale, že keď to dáte dopredu vedieť - vyhovejú

@quellka v RK nie je tento odbor. Je to síce pod KU v RK ale študuje sa v Levoči. Tam je presunutá celá fakulta špeciálnej pedagogiky.