Špeciálny pedagóg - rozširujúce štúdium KU Ružomberok
Ahojte, je tu niekto kto si robí alebo robil rozširujúce štúdium špeciálnej pedagogiky v Rk? Ako to prosím prebieha? Cez víkendy alebo aj v pracovné dni?Ďakujem za každú odpoveď.
Ja som na koniec začala Špeciálnu pedagogiku 2 roky rozširujúce cez UK Bratislavu externé cez celoživotné vzdelávanie.
@zuwa prednášky mame len online, mali sme 2 x po týždni prednášky, od rána do večera s prestávkami. Na konci marca mame 3 x opäť celý týždeň. Skúšky formou testu, tiež online. A potom seminárne práce nám dávajú alebo aj iné písomne práce. Zatiaľ to zvládam. Ja mam VŠ vychovávateľ. Pracujem v špeciálnej škole v ŠKD. Platím za školu za tie 2 roky 2.000 eur. Treba to uhradiť v 1.rok všetko, mesačnými splátkami.
Ja som na koniec začala Špeciálnu pedagogiku 2 roky rozširujúce cez UK Bratislavu externé cez celoživotné vzdelávanie.
@renka1801 zdravim, reagujem na temu, a statnice si uz mala? Prosim, aako presne prebiehajú? Nas to caka teraz a nemáme predstavu vobec...
@renka1801 zdravim, reagujem na temu, a statnice si uz mala? Prosim, aako presne prebiehajú? Nas to caka teraz a nemáme predstavu vobec...
@veronikamat nemála som ešte. Moji spolužiaci idú 4.7. Ja som si dala odklad.
Ahojte, od septembra 2025 nastupujem do RK na rozširujuce študium špec.ped. aj s kolegyňou... je tu niekto, kto nastupuje tiež teraz? 🙂 prípadne vy čo už študujete, neviete poradiť nejaké ubytovanie blízko pedagogickej fakulty? Prípadne neviete poradiť, či by sa dalo ubytovať aj na školskom internáte, iba na daný týždeň štúdia? ďakujem
Ahojte, od septembra 2025 nastupujem do RK na rozširujuce študium špec.ped. aj s kolegyňou... je tu niekto, kto nastupuje tiež teraz? 🙂 prípadne vy čo už študujete, neviete poradiť nejaké ubytovanie blízko pedagogickej fakulty? Prípadne neviete poradiť, či by sa dalo ubytovať aj na školskom internáte, iba na daný týždeň štúdia? ďakujem
@lucka_xx aj ja nastupujem od tohto roku. Odkial ste? Ja od Prievidze.
@zuzusimu zdravím,aj ja nastupujem od septembra a som od PD ... Riešili ste už nejaké ubytko?
@erzhibeth2025 my sme zarezervovali v Hotel Hrabovo. Na šk.internátoch počas šk.roka krátkodobo neposkytujú ubytovanie.
@erzhibeth2025 my sme zarezervovali v Hotel Hrabovo. Na šk.internátoch počas šk.roka krátkodobo neposkytujú ubytovanie.
@lucka_xx pozerala som to aj ja,asi jediná možnosť už...

@zuwa toto by aj mňa zaujímalo. ☺️