icon

Špeciálny pedagóg - rozširujúce štúdium KU Ružomberok

zuwa
22. máj 2023

Ahojte, je tu niekto kto si robí alebo robil rozširujúce štúdium špeciálnej pedagogiky v Rk? Ako to prosím prebieha? Cez víkendy alebo aj v pracovné dni?Ďakujem za každú odpoveď.

renka1801
11. jún 2023

@zuwa toto by aj mňa zaujímalo. ☺️

zuzusimu
1. feb 2024

@zuwa prosim studujete v tom RK specialnu?

zuwa
autor
17. feb 2024

@zuzusimu nie nakoniec

renka1801
18. feb 2024

Ja som na koniec začala Špeciálnu pedagogiku 2 roky rozširujúce cez UK Bratislavu externé cez celoživotné vzdelávanie.

zuwa
autor
18. feb 2024

@renka1801 a ako to zatial vyzera ? Je to narocne ? A casovo ako?

renka1801
18. feb 2024

@zuwa prednášky mame len online, mali sme 2 x po týždni prednášky, od rána do večera s prestávkami. Na konci marca mame 3 x opäť celý týždeň. Skúšky formou testu, tiež online. A potom seminárne práce nám dávajú alebo aj iné písomne práce. Zatiaľ to zvládam. Ja mam VŠ vychovávateľ. Pracujem v špeciálnej škole v ŠKD. Platím za školu za tie 2 roky 2.000 eur. Treba to uhradiť v 1.rok všetko, mesačnými splátkami.

renka1801
18. feb 2024

@zuwa kolegyňa začala ale už aj skončila v Ružomberku. Nezvládala to. Šp 3 roky bakalár, asi učiteľstvo, už presne neviem. Prednášky mávali každý týždeň prezenčne, piatok sobota, neviem už presne či aj nedeľa. Musela chodiť na prednášky tam.

zuwa
autor
18. feb 2024

@renka1801 ďakujem , dobre vedieť

vincp
14. jan 2025

@renka1801 Dobrý deň, ako je prosím ukončené toto vzdelávanie? Dakujem

renka1801
15. jan 2025

@vincp mame odovzdať záverečnú prácu cca min. 30 strán. A normálne mame obhajobu tej prace, a štátnice z 3 predmetov. Zdá, sa mi to veľmi veľa toho a je to náročné.

vincp
15. jan 2025

@renka1801 dakujem. to teda ano. Je to ukončené titulom, alebo potvrdenim o absolvovani?

renka1801
15. jan 2025

@vincp žiadny titul, je to rozširujúce štúdium už pre tých co majú VŠ. Je to ako kvalifikácia, Kolegyňa mi hovorila ze to budem mat ako 1.atestaciu. Takže vyššia plátová trieda.

zuwa
autor
21. jan 2025

@renka1801 prosím vás môžete ki poskat screenshot ako vyzera vas rozvrh tych prednasok pocas semestra? Kolko je to dni a tak , časovo… ďskujem velmi pekne

vincp
22. jan 2025

@renka1801 aha ja už jednu VS mam, ďalšiu končím teraz Bc a zvažujem Mgr práve specku. Doplňujúce ké tiež 2 roky, čo som pozerala

veronikamat
28. jún 2025
@renka1801

Ja som na koniec začala Špeciálnu pedagogiku 2 roky rozširujúce cez UK Bratislavu externé cez celoživotné vzdelávanie.

@renka1801 zdravim, reagujem na temu, a statnice si uz mala? Prosim, aako presne prebiehajú? Nas to caka teraz a nemáme predstavu vobec...

renka1801
29. jún 2025
@veronikamat

@renka1801 zdravim, reagujem na temu, a statnice si uz mala? Prosim, aako presne prebiehajú? Nas to caka teraz a nemáme predstavu vobec...

@veronikamat nemála som ešte. Moji spolužiaci idú 4.7. Ja som si dala odklad.

lucka_xx
11. aug 2025

Ahojte, od septembra 2025 nastupujem do RK na rozširujuce študium špec.ped. aj s kolegyňou... je tu niekto, kto nastupuje tiež teraz? 🙂 prípadne vy čo už študujete, neviete poradiť nejaké ubytovanie blízko pedagogickej fakulty? Prípadne neviete poradiť, či by sa dalo ubytovať aj na školskom internáte, iba na daný týždeň štúdia? ďakujem

zuzusimu
14. aug 2025
@lucka_xx

Ahojte, od septembra 2025 nastupujem do RK na rozširujuce študium špec.ped. aj s kolegyňou... je tu niekto, kto nastupuje tiež teraz? 🙂 prípadne vy čo už študujete, neviete poradiť nejaké ubytovanie blízko pedagogickej fakulty? Prípadne neviete poradiť, či by sa dalo ubytovať aj na školskom internáte, iba na daný týždeň štúdia? ďakujem

@lucka_xx aj ja nastupujem od tohto roku. Odkial ste? Ja od Prievidze.

erzhibeth2025
18. aug 2025
@zuzusimu

@zuzusimu zdravím,aj ja nastupujem od septembra a som od PD ... Riešili ste už nejaké ubytko?

lucka_xx
19. aug 2025
@zuzusimu

@zuzusimu , okres Gelnica

lucka_xx
19. aug 2025
@erzhibeth2025

@zuzusimu zdravím,aj ja nastupujem od septembra a som od PD ... Riešili ste už nejaké ubytko?

@erzhibeth2025 my sme zarezervovali v Hotel Hrabovo. Na šk.internátoch počas šk.roka krátkodobo neposkytujú ubytovanie.

erzhibeth2025
20. aug 2025
@lucka_xx

@erzhibeth2025 my sme zarezervovali v Hotel Hrabovo. Na šk.internátoch počas šk.roka krátkodobo neposkytujú ubytovanie.

@lucka_xx pozerala som to aj ja,asi jediná možnosť už...