Štátne skúšky a zdravotné komplikácie v 24. týždni tehotenstva
Ahojte maminky alebo študenti, ktorý sa s tymto stretli.
Som v 24tt tehotenstva uz 2 mesiace som PN kvôli rizikovemu tehotenstvu, prihlásila som sa na štátnice lebo som myslela že to zvládnem aj sa pripravujem na ne. Momentálne mam 12 dni do nich a zhoršil sa mi stav. Odpadávanie, malátnosť, zvracanie. Rozmýšľam že by som ich preložila ide o moj opravný termín ale nedokážem sa v tomto stave ďalej učiť a sústrediť momentalne ani nešoferujem lebo sa bojím odpadnutia a taktiež nie som si istá ako zvládnem ten naval stresu keď sa tam postavím v tomto stave. Myslíte ze ide len tak ľahko presunúť štátne skúšky alebo môže nastať problém. Sice viem že s mesačným babatkom to bude ťažké ale to mi uz ide len o opakovanie a verim teda dufam ze nebudem v takom stave ako teraz
Ďakujem
@stevusa Nevzdávaj to🍀Zvládneš to !Skúšajúci budú zhovievavejší. Ver si. Všetko je to o Tvojom.nadstavení..Zvládneš všeko čomu veríš,že zvládneš. Drž sa🍀🍀🍀
@mmatta chcem to nevzdať a stále sa ucim opakujem. Ale napriklad dnes som mala den ze som cely prelezala a nebola schopna sa na nohy postavit.
pokial opakujes, tak aj ty vlasnte teraz opakujes uz naucene... nebud na seba taka prisna... ked ti nie je dobre, odpocivaj... nevzdavala by som to... s mesacnym babom aby to nebolo este horsie.. myslim, ze to zvladnes
Ci ide presunut statnice a za akych podmienok, toto je otazka na studijne oddelenie.
No s mesačným bábätkom, ešte v 600nedelí to môže byť ešte horšie. Niekto má bábo, že spí a papá, niekomu reve ako oživot deň, noc. Ty nevieš v akom budeš stave, či budeš rodiť prirodzene alebo cisárskym - môžeš byť ako srnka aj ako živá mŕtvola. Ja sosbne si štátnice s mesačným bábom predstaviť neviem. Budeš dojčiť či dáš UM? Budeš odsávať mlieko? Naliate prsia môžu sakra bolieť.
Obráť sa na študijné a ak, tak už presuň na obdobie, keď bábo bude mať aspoň pol roka.
@stevusa lekár vie o zhoršení stavu?Keď malo jes nie si chudokrvna?
Práveže viem že to bude s mesačným babom veľmi ťažké, uz to je moje druhé tehotenstvo a idem na cisársky rez.
Všeobecný lekár o tom ešte nevie zatail som bola len cez vikend na infuzkach v nemocnici ale zajtra to idem s nim riešiť.
@stevusa Nevzdávaj to🍀Zvládneš to !Skúšajúci budú zhovievavejší. Ver si. Všetko je to o Tvojom.nadstavení..Zvládneš všeko čomu veríš,že zvládneš. Drž sa🍀🍀🍀
@mmatta skusajuci budu zhovievavejsi? 😃 takze len kvoli tomu ma pokracovat v uceni? Co dalsi termin nezvladne ked uz jej bude dobre? Omg
Práveže viem že to bude s mesačným babom veľmi ťažké, uz to je moje druhé tehotenstvo a idem na cisársky rez.
Všeobecný lekár o tom ešte nevie zatail som bola len cez vikend na infuzkach v nemocnici ale zajtra to idem s nim riešiť.
@stevusa vieš ja som mala tak náročné prvé dieťa, v skratke prerevalo ako tur deň, noc, vyčerpaná som bola, že má vypínalo doslova. Bolo to omnoho horšie ako stav, čo máš teraz. Ja som bola aj fyzicky aj psychicky na tom veľmi zle. A mam kamošku ktorej osud toto nadelil pri druhom. Ťažko povedať. Ak len opakuješ, infúzie zabrali a je ti lepšie tak by som zažila na skúšku ísť. Ak nie, tak termin najskôr, keď dieťa bude mať aspoň pol roka.
A hlavne volaj na to študijné.
@anonym_c08f20 Nehovorím,že nezvládne. No,nikde nemá zaručené,že to bude lepšie. S bábätkom to vie byť pekne náročné....A áno, skúšajúci vedia byť aj empatickí a privrieť očko,ak ide o tehotnú maminu,ak vidia,že sa pripravovala....