icon

Stredná odborná škola pedagogická Levoča - pomaturitné štúdium externe

martinals
30. máj 2021

Ahojte baby, chodíte niektorá na túto školu odbor učiteľka v mš. Zvažujem podať prihlášku a tak som sa chcela opýtať ako to chodí na škole, kedy sa študuje a ako je to s talentovkami, sú náročné?Nie som až tak dobrá v hudobnej a speve, ale výtvarná je ok. Ďakujem veľmi pekne za podelenie sa z vašimi skúsenosťami 🙂

Strana
z3
meritka
10. mar 2022

dobrý deň, našla som Váš príspevok z minulého roka , prosím vás ako ste sa nakoniec rozhodli ?Nastúpili ste na štúdium , chcela by som toho roku tiež podať prihlášku ,zvažujem a hľadám informácie , dakujem

martinals
autor
10. mar 2022

Dobrý večer 🙂, áno skúsila som to. Bola som na primačkach a urobila som ich, žiaľ nevzali ma pre nedostatok miesta(10 pod čiarou ☹️) Prijímali 60 a hlásilo sa ich cez 300.

meritka
11. mar 2022

@martinals dakujem, fuha az tolko ludi sa tam hlasi ?😀 a este sa mozem prosim opytat tie talentovky su take prisne ? Ci sa to da zvladnut? neviem velmi kreslit 😁😁

martinals
autor
11. mar 2022

@meritka zvládnuť sa dajú, posudzuje ta komisia.Za každú skúšku dostaneš body, takže v pohode niečo dopadne horšie, ale niečo na 100 %, zvládnuť sa to dá. Áno uchádzačov bolo veľmi veľa.

patris03
26. apr 2022

@martinals dobrý deň čo sa týka kreslenia zatisia napr. je nejaký predmet ktorý vám dajú a ten nakresliť alebo z hlavy ??

martinals
autor
26. apr 2022

@patris03 mali sme fľašu s jablkom na obruse

majkamia
21. máj 2022

@meritka ahoj ako si sa rozhodla dala si si prihlášku?

meritka
22. máj 2022

@majkamia ahoj, zatiaľ nie , som na vážkach ,ale asi nepodam

wera22
22. máj 2022

@martinals Dobrý večer, tiež uvažujem si poslať prihlášku na školu môžem sa Vás opýtať akú pesničku treba zaspievať? A je skúška aj z hudobného nástroja. Ďakujem

martinals
autor
23. máj 2022

@wera22 dobrý deň, mali sme mať pripravených 10 (ľudových, detských piesní). Jednu náhodné vybrali oni a jednu vy.

wera22
23. máj 2022

@martinals ďakujem, myselal som ze to budu ľahšie skúšky ale asi to nedám keďže spev mi vôbec nejde

martinals
autor
23. máj 2022

@wera22 ja som žiaľ zo spevu skúšku nedala, mala som z nej najmenej bodov. Spievam hrozne 😄

wera22
23. máj 2022

@martinals ešte sa Vás opýtam sú skúšky aj zo slovenského jazyka ?

meritka
23. máj 2022

@wera22
https://www.spgslevoca.sk/a/pomaturitne-studium...
Tu si mozete pozriet kriteria na prijatie

martinals
autor
23. máj 2022

@wera22 mali sme len diktát, dramatický báseň +divadielko na vylosovanu tému, hudobná piesne +znalosť nôt, výtvarný kresba zátišia alebo maľba farbami na jednu z ponúknutých tém, bolo ich 10

majkamia
23. máj 2022

@martinals môže byť aj próza? Alebo musí byť báseň?

martinals
autor
23. máj 2022

@majkamia viete čo to si už nepamätám, ja som mala báseň z detskej knihy

majkamia
23. máj 2022

@martinals mne odporúčali vychovávateľky zo skoly Gabrielu Futovu. Píšem v kritériách ze aj próza môže byt tak uvidime 🙂
Ja som dala prihlášku ale stále váham ci sa zucasim 🤣🤣🤣

martinals
autor
23. máj 2022

@majkamia za skúšku nič nedáte, tiež som sa obávala, to asi každý. Choďte a uvidíte, mňa neprijali pre nedostatok miesta, bola som 10 pod čiarou. Ale neľutujem 🙂

majkamia
23. máj 2022

@martinals vdaka..presne za skúšku nic nedám. A opäť o rok sa da zopakovať keď tak 🙂 vy už nedavate prihlášku?

martinals
autor
23. máj 2022

@majkamia chcela som no skomplikovalo sa mi to všetko a nemala by som ako dochádzať zo Štrby

majkamia
23. máj 2022

@martinals ja som z Tatranskej Štrby

wera22
23. máj 2022

@majkamia idem sa Vás opýtať či si idete podať prihlášku? Neviem sa rozhodnúť či mám skúsiť alebo nie keďže myslím že do konca mája treba poslať

majkamia
23. máj 2022

@wera22 ja už som poslala. Asi koncom apríla. 🙂

wera22
23. máj 2022

@majkamia ďakujem 🙂

majkamia
23. máj 2022

@wera22 keď som ale počula aká plnka tam je...tiež to nevidím nádejne..

wera22
23. máj 2022

@majkamia važne toľko ľudí sa tam hlási, porozmýšľam do zajtra a uvidím ci si pošlem

martinals
autor
23. máj 2022

@majkamia vážne, tak to sme skoro susedy. Práve som rozmýšľala, čo a ako a práve cestovanie ma odradilo po busovh, vlakoch nič moc ☹️

majkamia
23. máj 2022

@wera22 aj tu v tejto diskusii je ze sa hlásilo minulý rok 300 ľudí...berú 60...
@martinals ja som mobilná našťastie.. ak by nás vzali obe môžeme sa dohodnúť 🤣🤣 ale ja si nádej nedávam.. najmä ten spev..to vôbec neviem spievať... a ta dramatizacia..tiež neviem.. 🤣

martinals
autor
24. máj 2022

@majkamia ja tento rok pre nechám svoje miesto inej 😄. Ale držím ti palce, za skúšku nič nedáš 🍀😉

Strana
z3