icon

Stres zo skúšok

30. dec 2021

Ahojte, chcela by som sa opýtať a teda aj poradiť, ako ste sa vyrovnávali so stresom počas skúškového obdobia. Teda ide hlavne o mamičky. Študujem externé, pracujem a som dvojnásobná mama. Žiaľ, aj napriek veľkej snahe, neviem skĺbiť všetko dohromady tak, aby som nebola v strese. Ten stres, teda časový je extrémny, malo spím, musím upratovať, variť a starať sa o 2 malé deti, ktoré bezo mňa nevydržia viac ako 5 minút. Skúšky mam nasekané na budúci týždeň, Silvester, manžel už začína byť nervózny, lebo chce ísť lyžovať... Som unavená, placliva, je mi ľúto, že sa deťom nevenujem na 100% a bojujem s nutkanim nechať školu, neviem si pomôct. Neverím si, že to zvládnem, som pesimisticky a mam riadnu depku.

Strana
z2
autor
1. jan 2022

@mamina0078 ďakujem, takto to aj ja robím, myslím to hlasné učenie a píšem, zvýrazňuje, len ta únava mi to komplikuje.

luckalucka13
1. jan 2022

Ahoj, aj ja mám nasekané skúšky teraz 4,8,12.1. a nestiham sa absolútne učiť. Tiež dosť ťažká škola, čiže som tiež v miernom strese ale nie v totálnom, veď nejde o život. U mňa je aj ten problém že som tehotná, v noci nespávam, cez deň behám okolo malej a večer už nevládzem nič nakoľko som nevyspatá. Zrejme to nedám ale aspoň sa pokúsim. Čiže viem si predstaviť, aké to máš ťažké

alchemilkazltozelena
1. jan 2022

A co studujes? V ktorom si rocniku? Tiez mam PU 😊

owecka
1. jan 2022

Myslim, ze asi nie...taku biochemiu sa ucit to je na prasky s lexaurinom...🥲🥲🥲

owecka
1. jan 2022

@owecka momentalne mam pred sebou 1500 otazok po 10 odpovedi na test kt.musim mat na 80% ak prejdem, idem na ustnu kde je 120 otazok a asi 1000 stran...to je jedna skuska...lietam, drzim sa, skusam...🤭

autor
1. jan 2022

@owecka panecku😱

Strana
z2