icon

Štúdium cez Nivam

kakadum
16. nov 2025

Ahojte je tu niekto kto študuje cez Nivam? ,Zvažujem modul pre vychovávateľa. Mám vyštudovaný Bc. sociálny pedagóg. Robím ako asistentka,ale chcela by som vychovávatela. Po absolvovaní rozšíreného modulu by som mohla pracovať v škd?

kacena4
16. nov 2025

pokial viem mozes aj teraz, ci sa mylim?!

zajinkakoni
16. nov 2025

@kakadum mohla by si v škd. Ale nie je mi jasne to, že dakto chce pracovať v škd🤣 ja mám traumu už len zo suplovania v škd🤣 zajtra ma to opäť čaká. Nechcela by som to nikdy robit🙈

kakadum
autor
16. nov 2025
@kacena4

pokial viem mozes aj teraz, ci sa mylim?!

@kacena4 vraj nie, v dodatku k diplomu síce mám aj vychovávateľ, ale vraj sa jedná o pomocného..

kakadum
autor
16. nov 2025
@zajinkakoni

@kakadum mohla by si v škd. Ale nie je mi jasne to, že dakto chce pracovať v škd🤣 ja mám traumu už len zo suplovania v škd🤣 zajtra ma to opäť čaká. Nechcela by som to nikdy robit🙈

@zajinkakoni 🤣
Síce ma baví robiť asistentku, ale nebaví ma neustále byť cez projekty a meniť školy. Riaditelia nechcú dávať zmluvu na neurčito. Preto radšej škd 🙃

kaktusik007
17. nov 2025
@kakadum

@kacena4 vraj nie, v dodatku k diplomu síce mám aj vychovávateľ, ale vraj sa jedná o pomocného..

@kakadum a to ti povedal kto?

ak mas v dodatku k diplomu vychovavatel, si vychovavatel...

kakadum
autor
17. nov 2025
@kaktusik007

@kakadum a to ti povedal kto?

ak mas v dodatku k diplomu vychovavatel, si vychovavatel...

@kaktusik007 mam tam profesionalny vychovavatel, a to je pomocny v podstate. Podla starej vyhlasky sa smelo aj len s bc robit,ale podla novej len s Mgr