icon

Štúdium externe na SPU Nitra alebo UK Bratislava

npp
11. apr 2025

Ahojte, začala som uvažovať nad štúdiom na vysokej. Do úvahy prichádza jedine externá forma. Ak ste študovali alebo študujete externe na týchto školách a týchto fakultách ozvyte sa mi prosím. Nepoznám nikoho kto takto študoval a je to obrovská nevýhoda, pretože mam takmer nulové informácie.

tramtada31
11. apr 2025

Vyber si fm uk, len upozornujem, že musis byt schopná spravit tazku matematiku (čiže nebyť úplne hlupa z cisel, lebo take integrály, parciálne derivácie prveho a druhého radu tá zabiju).

npp
autor
12. apr 2025

@tramtada31 Uhhh, tak toto ma dorazilo... matematika mi sla vzdy zo vsetkych predmetov najhorsie (bola som z nej trojkarka), cisla sa mi doslova pletu prec ocami a same od seba si zamienaju miesta 😅 a cca ako casto musi byt clovek fyzicky pritomny na univerzite?

letfenixa
12. apr 2025

@npp vysokoškolska matematika nie je až tak o číslach, ako o písmenách.

tramtada31
12. apr 2025

@npp nie casto, prednasky sú zväčša online, máš však pisat prace/projekty, sú postavene tak, že ich s chatom moc nespravis, takze toto je časovo narocne a tá matematika, keďže skuska sa deje prezenčne, nemozes pouzivat ani kalkulacku. A Ano, nie je to až tak o cislach, ako operáciách zameraných na logiku.

podbel2512
12. apr 2025

Ja mam SPU externe druhy stupen. Prvy som chodila denne.

npp
autor
12. apr 2025

@tramtada31 takze na UK sa do skoly chodi iba na skusky? Lebo myslim, ze na SPU sa chodi do skoly kazdy vikend alebo kazdy druhy na prednasky. Resp. keby idem na UK mesacne by som cca kolkokrat musela pricestovat?
Dakujem

podbel2512
12. apr 2025

@npp na SPU som chodila piatky a soboty na prednasky a cvicenia

floren
12. apr 2025

@npp mne písali SPU prednášky online,ale každý semester týždeň cvičenia v škole,kde musí byť študent prítomný.

npp
autor
12. apr 2025

@podbel2512 to by mi prave nevyhovovalo, byt kazdy vikend v skole.

npp
autor
12. apr 2025

@floren a Bc. je tam 4 rocne, vsak?

floren
12. apr 2025

@npp 3roky