Štúdium filozofie a občianskej výchovy
Ahojte. Je tu niekto kto absolvoval štúdium filozofie a občianskej ako rozširujúci predmet? Mám pár otázok. Dakujem
Na tvojom mieste by som volil nejaký reálnejší odbor, nič v zlom...
Tiež sa pýtam, načo potrebuješ rozšíriť tieto predmety?
Studium moze byt zaujimave, len ho nevyuzijes, nakolko tieto predmety su malo ziadane.
Studium moze byt zaujimave, len ho nevyuzijes, nakolko tieto predmety su malo ziadane.
@domkakvet ja mám aprobaciu angličtina a francúzština ale s tou franinou je to trošku problém keďže na malo školách sa učí a preto si chcem dorobiť treti predmet. Len chcem vedieť či je tu niekto kto to vyštudoval. Ja to chcem na doplnenie úväzku ak by anglina na 100 úväzok nestačila
A ano. Nechcem robiť žiadne tlmocnictvo ani nič také. mňa baví učiť a preto potrebujem byť viac funkčná pre skoly
Ak nemas vztah k inym predmetom, tak jedine toto, ale ak si vies predstavit aj nieco ine, co by ta bavilo a zvladla by si to, tak skor nieco ine, ale to ze mas anglictinu je plus z toho sa uz da vyskladat celkom dost hodin, ale ak chces byt este viac ziadana, tak chemia, fyzika, matika.
Fakt skús niečo iné,z toho úväzok nezložis
@tortelinka ved ma ANJ a FRJ a plus obcianska, urcite uvazok zlozi
autorka, kludne sa do toho pusti, ja som to sice nestudovala, ale tiez mam dva jazyky a k tomu umelecko-vychovny predmet a staci mi to
@tortelinka co by nezlozila, už len so samotnou Anj vykryje úväzok, u nás všetci anj +iný predmet, ucia len samotnu anj a to ich mame požehnane. Môžeš učiť potom napr.obn v angličtine na bilingválne,okrem iného...
Ahoj, ja mám vyštudovanú biológiu- etickú výchovu, špeciálnu pedagogiku a fyziku a podala som si prihlášku na občiansku nauku

A ako sa s tym chces uzivit?