Štúdium fyzioterapie v Piešťanoch
Nájdem niekoho kto má vyštudovanú vysokú školu v Piešťanoch ako fyzioterapeut alebo študuje poprípade sa na ňu ešte len chystá
Tu sa pripnem, aj ja nad tou školou uvažujem
@zoja6913 Ahoj, potrebovala by som informácie ohľadom prijímacich skúškach, všetko čo by mi pomohlo, mám 45 rokov a teraz ma situácia donútila nad takýmto premýšľať, potrebovala by som vedieť koľko krát do týždňa sa chodí keďže je to externe, ktoré dni
@majulino ak uvazujes nevahaj, toto povolanie je dost ziaduce
@lienka1804 Idem pozistovat ale viem na 100% ze nechidi kazdy vik, aj prednasky a dokonca aj skusky maju online, spytam sa, napisem sem
@zoja6913 super, veľmi pekne ti ďakujem za každú informáciu, potrebovala by som vedieť z čoho presne mala skúšky na prijímačky a ak by mala aj nejaké knižky pomôckz k prijímačkam čo už nepotrebuje mala by som záujem, samozrejme nie zadarmo, vopred Ti ďakujem
na stránke školy nemajú informácie ? 99% majú a lebo si možeš zavolať na študijné oddelenie, napísať im mejl,
@cacianka nejaké informácie sú ale nie sú dostačujúce, a stále je lepšie s niekým takým to prebrať kto tam študoval, alebo ešte študuje
@majulino Ahoj, s kadiaľ pochádzaš?
@lienka1804 z Trebišova. Študovala by som diaľkovo
@lienka1804 Pekny deň tiež riešim studium fyzioterapie externe môžme sa spojit ? ivanastaron@gmail.com
@zoja6913 google mi dal tuto este informaciu ze na tychto Vs sa da externe studovat fyzio. Fakulta zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety v Bratislave a Fakulta zdravotníckych vied Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave. Samozrejme vies mi poradit kde je aj v pohode skola a normalny pristup profesorov. Mas nejaku ty osobnu skusenost s tymi Piestanmi? Vdaka za info. 🙂
@cacianka nejaké informácie sú ale nie sú dostačujúce, a stále je lepšie s niekým takým to prebrať kto tam študoval, alebo ešte študuje
@lienka1804 Dobrý deň, dostala ste sa k nejakým info, prosím? Z čoho sa učiť na prijmačky, ako vyzerá rozvrh na dennom a ako na externom... Ďakujem za odpoveď
@lienka1804 Dobrý deň, dostala ste sa k nejakým info, prosím? Z čoho sa učiť na prijmačky, ako vyzerá rozvrh na dennom a ako na externom... Ďakujem za odpoveď
@katkasulik pripojim sa, velmi rada by som zistit viac. O skuskach na fyzio,
@katkasulik biologia pre gymnazia, ludske telo, bunky, bakterie, virusy. O rastlinach netreba nič.
@katkasulik biologia pre gymnazia, ludske telo, bunky, bakterie, virusy. O rastlinach netreba nič.
@milhaus dakujem. A ten clnkovy beh 🫣 citala som,ze pokazeny start = koniec...
@milhaus dakujem. A ten clnkovy beh 🫣 citala som,ze pokazeny start = koniec...
@katkasulik bol tam jeden pán, ten nám vsetko pekne vysvetlil ake sú pravidlá a meral nás. Nevidela som tam nikoho že by pokazil štart. A ja nie som športovec.
@katkasulik bol tam jeden pán, ten nám vsetko pekne vysvetlil ake sú pravidlá a meral nás. Nevidela som tam nikoho že by pokazil štart. A ja nie som športovec.
@milhaus co sa tyka telesnej je aj plavanie ? Ktora vysoka skola na Slovensku ponuka studovat externe fyzio 3 roky ?
@milhaus z akych materialov si sa pripravovala na skusky ?

@lienka1804 co by si potrebovala? Sestra studuje prave