Štúdium na DTI: Skúsenosti a otázky ohľadom Mgr. štúdia učiteľstva ekonomických predmetov externe
Dobrý deň, prosím,je tu niekto,kto študuje momentálne Mgr.stupeň odbor učiteľstvo eko.premdetov,ale externe?Mala by som pár otázok.
Ďakujem
@mia661 dobrý deň,prosim vás,dá sa s tou školou po ukončení Bc.pracovat ako asistent v škole? Mám úplne inú prácu a možno časom by som chcela zmeniť.Alebo je lepšie špeciálna pedagogika?
@laurikagab po novom na pedagogického asistenta stačí,ak má človek skončenu školu s maturitou a môže to vykonávať lebo tzv. asistent len pomáha učiteľkám s chorými deťmi v triede,ak nejake sú tam
@laurikagab Dobrý deň,úplne Vám stačí stredná pedagogická škola alebo ak máte VŠ bez pedag.vzdelania,stačí Vám dorobiť DPŠ. Ale ak máte VŠ s pedag.vzdelanim,tak môžte robiť asistentku aj s BC. Ja tak momentálne robím.
@palkovakatarina Dakujem,mám SS technicky smer a VOŠ socialna právna činnosť,cize nemám žiadne pedagogické vzdelanie.Skor do budúcna aby som mala možnosť pracovať v školstve a teda asi lepšie platené bude Bc.? A teda ani netusim,či budem mat šancu zamestnať sa v školstve bez praxe .
ahojte začínam tento rok na DTI ,ak by bol niekto ochotní napísať ako to na tejto škole chodí budem v´dačná.

@palkovakatarina dobrý deň, áno ja študujem.