icon

Štúdium na DTI: Skúsenosti a otázky ohľadom Mgr. štúdia učiteľstva ekonomických predmetov externe

palkovakatarina
2. jan 2025

Dobrý deň, prosím,je tu niekto,kto študuje momentálne Mgr.stupeň odbor učiteľstvo eko.premdetov,ale externe?Mala by som pár otázok.
Ďakujem

mia661
2. jan 2025

@palkovakatarina dobrý deň, áno ja študujem.

maria2708
21. jan 2025

@mia661 môžem sa aj ja pripojiť?študujete to externe alebo online? ďakujem za odpoveď lebo už dlhšie tu hľadám a nič som zatiaľ nenašla

mia661
14. feb 2025

@maria2708 kľudne mi napíšte správu

laurikagab
30. mar 2025

@mia661 dobrý deň,prosim vás,dá sa s tou školou po ukončení Bc.pracovat ako asistent v škole? Mám úplne inú prácu a možno časom by som chcela zmeniť.Alebo je lepšie špeciálna pedagogika?

maria2708
31. mar 2025

@laurikagab po novom na pedagogického asistenta stačí,ak má človek skončenu školu s maturitou a môže to vykonávať lebo tzv. asistent len pomáha učiteľkám s chorými deťmi v triede,ak nejake sú tam

palkovakatarina
autor
31. mar 2025

@laurikagab Dobrý deň,úplne Vám stačí stredná pedagogická škola alebo ak máte VŠ bez pedag.vzdelania,stačí Vám dorobiť DPŠ. Ale ak máte VŠ s pedag.vzdelanim,tak môžte robiť asistentku aj s BC. Ja tak momentálne robím.

laurikagab
31. mar 2025

@palkovakatarina Dakujem,mám SS technicky smer a VOŠ socialna právna činnosť,cize nemám žiadne pedagogické vzdelanie.Skor do budúcna aby som mala možnosť pracovať v školstve a teda asi lepšie platené bude Bc.? A teda ani netusim,či budem mat šancu zamestnať sa v školstve bez praxe .

maru1453
29. sep 2025

ahojte začínam tento rok na DTI ,ak by bol niekto ochotní napísať ako to na tejto škole chodí budem v´dačná.