icon

Štúdium na European School of Business & Management SE

ladywero
26. okt 2023

Ahojte, je tu niekto, kto absolvoval online štúdium na European School of Business & Management?

tyrkysova_lentilka
19. sep 2024

@ladywero Ahoj, prosím ťa, máš nové info o štúdiu na ESBM?

ladywero
autor
20. sep 2024

@tyrkysova_lentilka Žiaľ, nemám.

tyrkysova_lentilka
20. sep 2024

@ladywero Našla som pár českých recenzií ale nepodarilo sa mi skontaktovať sa priamo s niekým kto tam študoval. Pár recenzií je aj na Google.
Každopádne, vážne uvažujem nad tým, že to online štúdium skúsim.

aaamijaaa
3. mar 2025

Dobrý deň, prosím vás začali ste štúdium ? uvazujem nad volbou tejto skoly,len či je to naozaj reálne, mate skúsenosti?
dakujem velmi pekne za info

17gabrielle17
28. apr 2025
@aaamijaaa

Dobrý deň, prosím vás začali ste štúdium ? uvazujem nad volbou tejto skoly,len či je to naozaj reálne, mate skúsenosti?
dakujem velmi pekne za info

@aaamijaaa ahoj ja som študovala a študujem. Spravila som si MSc. A teraz si robím DBA. Za mňa je škola fajn. Príde mi to podobné ako má CEMI. Teda aspoň čo som sa rozprávala s ostatnými čo na CEMI študovali. Škola mi príde kvalitnejšia ako tie na Slovensku a to kvôli rozsahu prác, ktoré treba vyprodukovať. Tak sa naučíš viac. Ale treba podotknúť, že vo veľkej miere ide o samostudium. Čo pre niekoho nemusí byť to pravé. Ale tak to má mnoho škôl. Za to získaš kontakty a prístupy na ďalšie workshopy a kvalitné dáta na štúdium. Ja sama som prekvapená koľko nekvalitných kníh je v obehu. Zmeni sa ti prístup k štúdiu ale aj v práci. Ak venuješ dostatok času škole stíhaš to skôr ako sú termíny ak nie budeš musieť predlžovat alebo ukončíť bez tiruli. Za mňa osobne: išla by som do toho znovu a neľutujem. Teraz mám v práci toho veľa a už to išlo pomaly. Ale stálo to za to a oplatí sa investovať do svojho rastu. Dúfam, že takáto krátka recenzia postačí. Držím palce a netreba sa báť.

malase
2. sep 2025

Ahoj - nemohla by si mi prosím poslať na seba kontakt? Rada by som sa popýtala pár vecí 🙂. Ďakujem. Kľudne aj do správy