Štúdium na European School of Business & Management SE
Ahojte, je tu niekto, kto absolvoval online štúdium na European School of Business & Management?
@tyrkysova_lentilka Žiaľ, nemám.
@ladywero Našla som pár českých recenzií ale nepodarilo sa mi skontaktovať sa priamo s niekým kto tam študoval. Pár recenzií je aj na Google.
Každopádne, vážne uvažujem nad tým, že to online štúdium skúsim.
Dobrý deň, prosím vás začali ste štúdium ? uvazujem nad volbou tejto skoly,len či je to naozaj reálne, mate skúsenosti?
dakujem velmi pekne za info
Dobrý deň, prosím vás začali ste štúdium ? uvazujem nad volbou tejto skoly,len či je to naozaj reálne, mate skúsenosti?
dakujem velmi pekne za info
@aaamijaaa ahoj ja som študovala a študujem. Spravila som si MSc. A teraz si robím DBA. Za mňa je škola fajn. Príde mi to podobné ako má CEMI. Teda aspoň čo som sa rozprávala s ostatnými čo na CEMI študovali. Škola mi príde kvalitnejšia ako tie na Slovensku a to kvôli rozsahu prác, ktoré treba vyprodukovať. Tak sa naučíš viac. Ale treba podotknúť, že vo veľkej miere ide o samostudium. Čo pre niekoho nemusí byť to pravé. Ale tak to má mnoho škôl. Za to získaš kontakty a prístupy na ďalšie workshopy a kvalitné dáta na štúdium. Ja sama som prekvapená koľko nekvalitných kníh je v obehu. Zmeni sa ti prístup k štúdiu ale aj v práci. Ak venuješ dostatok času škole stíhaš to skôr ako sú termíny ak nie budeš musieť predlžovat alebo ukončíť bez tiruli. Za mňa osobne: išla by som do toho znovu a neľutujem. Teraz mám v práci toho veľa a už to išlo pomaly. Ale stálo to za to a oplatí sa investovať do svojho rastu. Dúfam, že takáto krátka recenzia postačí. Držím palce a netreba sa báť.
Ahoj - nemohla by si mi prosím poslať na seba kontakt? Rada by som sa popýtala pár vecí 🙂. Ďakujem. Kľudne aj do správy

@ladywero Ahoj, prosím ťa, máš nové info o štúdiu na ESBM?