icon

Štúdium na FSV UCM - verejná správa

17. júl 2025

študovali ste niekto? aké bolo štúdium? uplatnili ste sa? ešte sa dajú podať prihlášky, dcéra premýšľa, že by skúsila, ale akosi o tejto škole ani fakulte nemáme povedomie

anonym_2e1b2e
18. júl 2025

studuje sa zadarmo, pedagogovia sa tvaria ze nebudurobit problemy len aby nemuseli robit opravny termin, slzami vystudujes

lubka131
19. júl 2025

@anonym_autor studoval niekto externe, ako a kedy prebieha vyucba/skusky? Dakujem.

anonym_606f10
19. júl 2025

Moje dieťa to vyštudovalo a to som si nemyslela, že bude mať vôbec maturitu, čiže asi tak. Ak je šikovná, odporúčam radšej štúdium práva.

anonym_606f10
19. júl 2025
@lubka131

@anonym_autor studoval niekto externe, ako a kedy prebieha vyucba/skusky? Dakujem.

@lubka131 ano, studium blokove vyucby - 1 predmet = 1 sobota vylucne v sobotu a aj 90% skusok (niekde len seminarne prace)

lubka131
19. júl 2025
@anonym_606f10

@lubka131 ano, studium blokove vyucby - 1 predmet = 1 sobota vylucne v sobotu a aj 90% skusok (niekde len seminarne prace)

@anonym_606f10 a prosim Vas prezencne alebo online? Da sa studium zvladnut pri zamestnani a detoch? Dakujem.

anonym_f9811a
21. júl 2025

Môj kamarát to študuje a náročnosť, no záleži akého profesora na aký predmet schytáš. Cez správko veľa ľudí neprešlo a prenášajú, ale to je jeden predmet ostatné nejako dal. Ja osobne som mal tú česť mať na štátniciach jedného ich profesora pretože máme jeden okruh právo a bolo to veľmi záujimavé aj keď viete pečie Vás (a to si myslím, že k nám bol ešte v pohode pretože u nás boli dôležitejšie iné predmety ako právo) čiže myslím si, že u nich je to náročnejšie. Koniec koncov podľa mňa je UCM naozaj dobrá škola obzvlášť za posledné roky výrazný posun vpred. Držím prsty pri rozhodovaní, ja by som nemenil.