Štúdium na FSV UCM - verejná správa
študovali ste niekto? aké bolo štúdium? uplatnili ste sa? ešte sa dajú podať prihlášky, dcéra premýšľa, že by skúsila, ale akosi o tejto škole ani fakulte nemáme povedomie
@anonym_autor studoval niekto externe, ako a kedy prebieha vyucba/skusky? Dakujem.
Moje dieťa to vyštudovalo a to som si nemyslela, že bude mať vôbec maturitu, čiže asi tak. Ak je šikovná, odporúčam radšej štúdium práva.
@anonym_autor studoval niekto externe, ako a kedy prebieha vyucba/skusky? Dakujem.
@lubka131 ano, studium blokove vyucby - 1 predmet = 1 sobota vylucne v sobotu a aj 90% skusok (niekde len seminarne prace)
Môj kamarát to študuje a náročnosť, no záleži akého profesora na aký predmet schytáš. Cez správko veľa ľudí neprešlo a prenášajú, ale to je jeden predmet ostatné nejako dal. Ja osobne som mal tú česť mať na štátniciach jedného ich profesora pretože máme jeden okruh právo a bolo to veľmi záujimavé aj keď viete pečie Vás (a to si myslím, že k nám bol ešte v pohode pretože u nás boli dôležitejšie iné predmety ako právo) čiže myslím si, že u nich je to náročnejšie. Koniec koncov podľa mňa je UCM naozaj dobrá škola obzvlášť za posledné roky výrazný posun vpred. Držím prsty pri rozhodovaní, ja by som nemenil.

studuje sa zadarmo, pedagogovia sa tvaria ze nebudurobit problemy len aby nemuseli robit opravny termin, slzami vystudujes