icon

Štúdium na leteckej fakulte v Košiciach

reprezentiv
30. júl 2025

Caute ,
Študoval niekto , Študuje niekto na leteckej fakulte v ke ?
Nastupujem teraz v septembri.. letectvo ma veľmi baví a nevidím nejaký extra problém.. ale neviem co čakať od daných predmetov a tak. Niekto kto by ma do toho viac zainteresoval ? Odbor : riadenie letovej prevádzky (ATC) civil. Chcem aj kupovať ntb do školy , tak či ste ho využívali niekto.. načo sa pripraviť a tak . Matika je az v druhom ročníku, ktorú neznášam a neviem moc haha. Dik

btus
30. júl 2025

@reprezentiv pozrela by som si videa na youtube.napr FlyRosta. A gratulujem.

really8
31. júl 2025

@reprezentiv jooooj zlaticko. Studovala ale 10 rokov spat. Ano som taka stara. Po troch rokoch som prchla do brna

reprezentiv
autor
31. júl 2025
@really8

@reprezentiv jooooj zlaticko. Studovala ale 10 rokov spat. Ano som taka stara. Po troch rokoch som prchla do brna

@really8 prchli ste kvôli štúdiu alebo kvôli lepším podmienkam? Ako tie prvé 3 ročníky ste zvládali a co čakať ?

really8
31. júl 2025
@reprezentiv

@really8 prchli ste kvôli štúdiu alebo kvôli lepším podmienkam? Ako tie prvé 3 ročníky ste zvládali a co čakať ?

@reprezentiv prosim ta nevykaj mi. Odisla som lebo som nebola spokojna so studiom ani ucitelmi. Brala som to tak ze brno je kvalitnejsie a bude mi to lepsie v zivote. Ale aj tak nepracujem v obore.
Matematika a fyzika spravili strasne sito. Potom este informatika. Asi to nechces pocut ale keby mozem vratit cas uz tam nejdem. Mam skvele spomienky ale karierne mi to pomohlo iba v tom ze je to technicka skola. Manzel tam chodil tiez, on mal ale iny obor, vydrzal 5 rokov a uz 10 rokov v nom pracuje.

reprezentiv
autor
31. júl 2025
@really8

@reprezentiv prosim ta nevykaj mi. Odisla som lebo som nebola spokojna so studiom ani ucitelmi. Brala som to tak ze brno je kvalitnejsie a bude mi to lepsie v zivote. Ale aj tak nepracujem v obore.
Matematika a fyzika spravili strasne sito. Potom este informatika. Asi to nechces pocut ale keby mozem vratit cas uz tam nejdem. Mam skvele spomienky ale karierne mi to pomohlo iba v tom ze je to technicka skola. Manzel tam chodil tiez, on mal ale iny obor, vydrzal 5 rokov a uz 10 rokov v nom pracuje.

@really8 okey fajn.. vyskusam uvidim. Informatiku mam len v prvom rocniku a neviem co ocakavat popravde :D

anonym_5b0eba
31. aug 2025

a aku SŠ je najvhodnejšie mať? okrem Gympla 🙂

oliverceky
22. okt 2025

@reprezentiv aký odbor študuješ?