icon

Štúdium na pedagogickej fakulte UMB v Banskej Bystrici

6. jan 2026

Ahojte je tu niekto kto sa chystá študovať na UMB v banskej Bystrici externe na pedagogickú fakultu?

dmimka1234
7. jan 2026

@anonym_autor ahoj, ja by som chcela

anonym_5b67da
7. jan 2026

Ja sa rozhodujem,medzi bb a rk.
Rk mam blizsie.

autor
7. jan 2026

Ja mám strach či to zvládnem mám 2 detičky a už len keď vidím tie tezy z ktorých sa treba učiť na prijímačky tak neviem 😁 čítala som že robia aj deň otvorených dverí vo februári tak asi sa pôjdem pozrieť

smile1212
11. jan 2026
@anonym_5b67da

Ja sa rozhodujem,medzi bb a rk.
Rk mam blizsie.

@anonym_5b67da ahoj ja sa tiež aktuálne odhodlavam ,ale skôr som naklonená RK mám to bližšie

snowflakenel
11. jan 2026
@smile1212

@anonym_5b67da ahoj ja sa tiež aktuálne odhodlavam ,ale skôr som naklonená RK mám to bližšie

@smile1212 ja tiez koli vzdialenosti. A.vraj je to tam,lahsie ako v bb,,kamoska.mi vravrla

smile1212
12. jan 2026
@snowflakenel

@smile1212 ja tiez koli vzdialenosti. A.vraj je to tam,lahsie ako v bb,,kamoska.mi vravrla

@snowflakenel to som aj ja počula .odkiaľ si ?

snowflakenel
12. jan 2026
@smile1212

@snowflakenel to som aj ja počula .odkiaľ si ?

@smile1212 ja som z okoloa.ziliny a Ty? Ja zvazujem velmi, mala.som podanu prihlasku do BB, aj ma vzali, no nenastupila.som,,lebo som ptehotnela.a.bola.som pn. Ale.ten RK zvazujem velmi. Len potrebujem niekoho, kto mi da presnejsie info o studiu,,rozvrh a tak.....🙂 lebo na stranke skoly.rozvrh nie je. O rok nastupujem po rodicovskej do prace, takze aj tam sa musim dohodnut.

smile1212
14. jan 2026
@snowflakenel

@smile1212 ja som z okoloa.ziliny a Ty? Ja zvazujem velmi, mala.som podanu prihlasku do BB, aj ma vzali, no nenastupila.som,,lebo som ptehotnela.a.bola.som pn. Ale.ten RK zvazujem velmi. Len potrebujem niekoho, kto mi da presnejsie info o studiu,,rozvrh a tak.....🙂 lebo na stranke skoly.rozvrh nie je. O rok nastupujem po rodicovskej do prace, takze aj tam sa musim dohodnut.

@snowflakenel ja z okolia DK .
Chápem ja tiež zháňam ale nikoho som nenašla kto by mi povedal čo ako..mne má mala v júli 3 roku takže od septembra do škôlky ide a mne treba novú prácu zháňať tak som zvedavá ako to skĺbiť...

anonym_fc7fc3
29. jan 2026

@anonym_autor ahojte baby, ja som tiež začala zvažovať túto školu, som ešte na vážkach, či to zvládnem a budem stíhať - deti, práca, škola, domácnosť...no musím sa definitívne rozhodnúť...
Vy ste ako na Tom? Idete?

kvetoslava989
16. feb 2026

Ahojte,zajtra DOD v BB chystáte sa niektorá? Ja tiež zvažujem štúdium predšk.a a element.pdg. ale ja som práveže počula že v BB je to štúdium jednoduchšie ako v RK :D
Neviem teda,ktoré je pravda 🙂

roka84
16. feb 2026
@kvetoslava989

Ahojte,zajtra DOD v BB chystáte sa niektorá? Ja tiež zvažujem štúdium predšk.a a element.pdg. ale ja som práveže počula že v BB je to štúdium jednoduchšie ako v RK :D
Neviem teda,ktoré je pravda 🙂

@kvetoslava989 ahoj, nechystám sa. Volala som na študijné, DOD mi príde skôr zameraný pre denných študentom tesne po SŠ. Ja som sa opýtala čo som na začiatok potrebovala, tak nepôjdem. Ja chcem ísť na odbor Vzdelávanie mládeže a dospelých

kvetoslava989
16. feb 2026
@roka84

@kvetoslava989 ahoj, nechystám sa. Volala som na študijné, DOD mi príde skôr zameraný pre denných študentom tesne po SŠ. Ja som sa opýtala čo som na začiatok potrebovala, tak nepôjdem. Ja chcem ísť na odbor Vzdelávanie mládeže a dospelých

@roka84 Ďakujem ti za odpoveď 🙂
Ja uvažujem,ale veľmi sa mi tam tiež nechce,vravím si že čo potrebujem vedieť môžem si aj zatelefonovať...🙂

kvetoslava989
16. feb 2026
@anonym_autor

Ja mám strach či to zvládnem mám 2 detičky a už len keď vidím tie tezy z ktorých sa treba učiť na prijímačky tak neviem 😁 čítala som že robia aj deň otvorených dverí vo februári tak asi sa pôjdem pozrieť

@anonym_autor Ahoj prosim ťa , kde si sa dostala ku tým tézam na príjmačky? 🙂 Sú niekde zverejnené? Ja tiež chcem ísť na tento odbor,a tiež mám dve malé detičky...
Absolútne neviem aké je to štúdium náročné,či sa to bude dať zvládať popri deťoch,práci,domácnosti...atď...🙂

kvetoslava989
19. feb 2026
@snowflakenel

@snowflakenel Ahoj,ja som práveže počula ze v Rk je ťažšie štúdium.
Mám jednu známu čo si dala kôli tomu radšej prihlášku do BB...
Ale asi to je vec názoru a pre každého je ťažké asi niečo iné.
Esteem som počula že UKF v Nitre,tak je to celkom zvládnuteľné aj pre maminy s deťmi..🙂