Štúdium na Súkromnej škole Kremnická Bratislava popri práci
Dobrý deň, chcela by som nejaké aktuálne infomácie o štúdium externe na škole Súkromné IPvzdelavanie Kremnicka 26 Bratislava....ako prebieha výučba doma? Stíhate sa učiť popri práci?učivo je náročné na prípravu keď ste dlho zo školy vonku? Ideme o to či je reálne dokončiť školu popri práci a detoch ako samo-živitelka rodiny. Ďakujem
Ženy starajúce sa o deti a pracujúce zvládajú bežne aj vysoké školy, nieto podpriemernú školu, ktorú ukončí každý, kto si danú školu zaplatí. Takže určite to zvládneš. Teda ak chceš. Ak nemáš ukončenú SŠ, určite do toho choď (bez maturity to bude časom len a len náročnejšie v pracovnom svete) a neboj sa. Zvládneš to.
Ženy starajúce sa o deti a pracujúce zvládajú bežne aj vysoké školy, nieto podpriemernú školu, ktorú ukončí každý, kto si danú školu zaplatí. Takže určite to zvládneš. Teda ak chceš. Ak nemáš ukončenú SŠ, určite do toho choď (bez maturity to bude časom len a len náročnejšie v pracovnom svete) a neboj sa. Zvládneš to.
@melanta Mám obavi popri dvoch robotach a deti sú školo-povinné......keď niesom z detmi tak 3-4do týždňa som poobede aj cez vykendy v robote a keď mám deti tak učenie, domácnosť a doobeda robota..... no komplikovaná situacia ale škola bez maturity v dnešnej dobe je malo a predstava robiť dve roboty vyše 200hod.mesacne do 70tky nič moc😓
Tiež som sa prihlásila na túto školu externe na OA, tak by som tiež rada nejaké bližšie informácie ak už niekto študuje alebo študoval na tejto škole.
Ja som dlho zo školy a mám na stole prihlášku.Mam celkom obavy.Chcem ísť na gymnázium
Ja som dlho zo školy a mám na stole prihlášku.Mam celkom obavy.Chcem ísť na gymnázium
@ajai ja som tiež už 18 rokov mimo školy a tiež mam obavy ale tak hádam to dáme, povedali že aj starší tam študujú, teraz dokonca som počula že sa prihlásil 55 ročný pán a dokonca ukrajinec.
@ajai ja som tiež už 18 rokov mimo školy a tiež mam obavy ale tak hádam to dáme, povedali že aj starší tam študujú, teraz dokonca som počula že sa prihlásil 55 ročný pán a dokonca ukrajinec.
@jankaz87 tak snáď to dáme.Dnes som poslala prihlášku a možno sama seba prekvapím 😂 a budem zvládať všetko.
Pripnem sa sem k vám. Máte nové informácie? Dali ste sa na to?

@222edit to by aj mna zaujimalo…