icon

Štúdium online na Fakulte manažmentu UK

otazocka20
25. máj 2025

Ahojte, uvažujem na onlie studiom Mgr. manazment na Komenskeho, je tu niekto, kto vie popisat priebeh studia na tyzdennej baze?.
Ďakujem

lara_vranik
28. máj 2025

Ahojky, mám skúsenosť s Fakultou managementu, vyštudovala som tam externe Bc aj Mgr. Je to celé fakt "z pohodlia domova", tak ako prezentujú, v tom ozaj neklamú. Ani nevieš, a máš magistra, popritom spokojné dieťa, uprataný byt, ešte som nastúpila do práce a dva dni v týždni večer som sa vždy pripojila na prednášky. Akože super...Vyučujúci nahrávali prednášky, mohli sme si to prehrať pri učení sa na skúšku, v pohode profáci, hlavne profesionáli, ktorých zastrešuje značka Univerzity Komenského, to máš asi hlavnú výhodu. Hádam pomôže, držím palce... ❤

otazocka20
autor
30. jún 2025
@lara_vranik

Ahojky, mám skúsenosť s Fakultou managementu, vyštudovala som tam externe Bc aj Mgr. Je to celé fakt "z pohodlia domova", tak ako prezentujú, v tom ozaj neklamú. Ani nevieš, a máš magistra, popritom spokojné dieťa, uprataný byt, ešte som nastúpila do práce a dva dni v týždni večer som sa vždy pripojila na prednášky. Akože super...Vyučujúci nahrávali prednášky, mohli sme si to prehrať pri učení sa na skúšku, v pohode profáci, hlavne profesionáli, ktorých zastrešuje značka Univerzity Komenského, to máš asi hlavnú výhodu. Hádam pomôže, držím palce... ❤

@lara_vranik ahoj, ďakujem za odpoveď.. Ešte som sa chcela spytat, aka je náročnosť studia?? Su to ťažké skusky co sa tyka náročnosti? Jansom studovala v americkom systeme takze vyslednu znaku netvorila len zaverecna skuska ale aj zápočty - seminarky a pod. A skusky su online alebo nie? Dakujem