Štúdium pedagogiky online na slovenských vysokých školách
Ahojte. Ktore vš sa daju u nas studovat aj online? Myslim prednasky. ( zijem prevazne v zahranici,,o par rokov sa.chcem vratit na SK).. Poprosim tych, ktori realne studuju. Chcela.by aom studovat pedagogiku, ucitelstvo. Dakujem pekne za recenzie
@anonym_autor Nedá sa.
@anonym_autor Ja práve popri práci študujem externe učiteľstvo a zatiaľ som mala všetky prednášky (a aj skúšky) online. Som však na externom prvý rok, nie som si istá, či tak bude prebiehať celé štúdium alebo len mám ľahký prvý semester. Každopádne, študujem na UCM v Trnave, môžeš sa pozrieť na ich stránke, či ponúkajú taký odbor, aký chceš ty.
@anonym_autor Ja práve popri práci študujem externe učiteľstvo a zatiaľ som mala všetky prednášky (a aj skúšky) online. Som však na externom prvý rok, nie som si istá, či tak bude prebiehať celé štúdium alebo len mám ľahký prvý semester. Každopádne, študujem na UCM v Trnave, môžeš sa pozrieť na ich stránke, či ponúkajú taký odbor, aký chceš ty.
@d_ivana dakujem pekne, pozriem to
@d_ivana A čo konkrétne študuješ?
@anonym_dd7cab Učiteľstvo - kombináciu cudzieho jazyka a humanitného predmetu. Nechcem byť úplne konkrétna.
@d_ivana Ako sa dá jazyk študovať online? Ale chápem, dnes všetko vezmú, len aby im mal kto učiť.

@anonym_autor Učiteľstvo sa online študovať nedá. A čisto online asi žiadna vysoká škola na Slovensku. Teda okrem paródií na VŠ, ako Sládkovičovo, Dubnica a podobné.