icon

Štúdium práva na Paneurópskej vysokej škole

25. júl 2023

Dobry den😊, je tu, prosim, niekto, kto ma skusenost so studiom prava na tejto VS a vedel by mi zhodnotit svoju (ne)spokojnost, prip. ci by ste sli znovu studovat inam? Dakujem.🙂

Strana
z2
blanka1966
30. jan 2024

@ana82 ak potrebujete blizsie informacie o studiu,rada pomozem

maddy1111
30. jan 2024

@ana82 pokojne napíšte aj mne pokiaľ potrebujete akúkoľvek ďalšiu informáciu o Fakulte Práva PEVŠ

ana82
30. jan 2024

@blanka1966 @maddy1111 ďakujem pekne, zvažuje Trnavu prioritne, samozrejme dá si prihlášky aj na ostatné, posuniem jej čo ste tu písali a ozvem sa keby sa chcela niečo spýtať, ďakujem🙂

katka2689
Autor odpoveď zmazal
katka2689
2. aug 2025

@anonym_autor
UK ťa pripraví na serióznu kariéru právnika v korporáte, PEVŠ na serióznu kariéru lajf bejby 😂 určite choď na PEVŠ, budú to najlepšie roky tvojho života 😉

katka2689
2. aug 2025
@queen_mary

@zuzanka.zuzu boze konecne normalny nazor.

Ja som hrda absolventka pevs, masmedia. Ja aj moji spoluziaci sme uspesne zamestnani v marketingu a mediach napriec celym slovenskym medialnym prostredim.

Na pevs spoznas vela zaujimavych ludi, ktori poznaju ludi. A na pohovore je jedno, ci mas titul z pevs, uk, alebo ucm. Ide o to ako sa predas, co vies a c9 mas uz pocas studia za sebou.

PS: zaujimalo by ma, kolko z tych, co tu osocuju pevs, ma aspon bakalarsky titul. 🙂

@queen_mary
Asi tak. Celé je to len o získavaní kontaktov, titulov a chlastačkách. Good times 😀 Na PEVŠ to ale troška feukujú troška menej ako na Komenského to čo každý Právnik vie 😏

Strana
z2