Štúdium sociálnej práce externe na východnom Slovensku
Ahojte ✌️
Študuje niekto sociálnu prácu externe ?Je to ťažká škola ?
Prácu mám,potrebujem len školu 😀
Alebo sa niekto nechystá na BC ?
Východné Slovensko 😉👍
Ahojte, nastupuje niekto na soc.pracu so zameranim na romsku komunitu v BB?
Ahojte , podaval si niekto z vás prihlášku na Bc. Socialna praca Externe v Michalovciach v 2 kole prijmacieho konania.
A ide v septembri na zápis ?
Ja čakám ešte na rozhodnutie 😀
@lesankavh Ja sa chystám do Michaloviec
@majuska251 ahoj podala ,ale neprišlo
@lesankavh volala som tam až v lete budú posielať ide do z BA
Ahojte , podaval si niekto z vás prihlášku na Bc. Socialna praca Externe v Michalovciach v 2 kole prijmacieho konania.
@silvester1804 rozhodnutie posielaju z BA v lete.
@lesankavh tak ak idete na externé budeme spolužiaci ☺️
@lesankavh ahoj dnes mi prišlo potvrdenie o prijatí, ty si sa vzdala alebo podala tu prihlášku?
@silvester1804 ja sa chystám🙂 už posielajú rozhodnutia
@silvester1804 ja sa chystám🙂 už posielajú rozhodnutia
@kkarinka123 do KE?
Zdrávičko , neviete niekto kedy bude zverejnený zápis na štúdium v Michalovciach ?
Zdrávičko , neviete niekto kedy bude zverejnený zápis na štúdium v Michalovciach ?
@silvester1804 tiež to sledujem a zatiaľ nič.....
@silvester1804 tiež to sledujem a zatiaľ nič.....
@kkarinka123 v MI neviem v Košiciach bude okolo 17-19.9 som to overovala, ide niekto do KE? ďakujem
@kkarinka123 v MI neviem v Košiciach bude okolo 17-19.9 som to overovala, ide niekto do KE? ďakujem
@majuska251 Zápis ma byt 18 a 19 septembra, ale prídu na zápis len 1. Bc a 1. Mgr nakoľko je ich dosť veľa a 2.Bc, 3.Bc.4.Bc a 2.Mgr budete mat zápis takým spôsobom ktorý som písala vyššie, že donesiete indexy s platbami za školné a potom keď tu bude pani Vrskova toho 18. a 19. Septembra tak vám ich potvrdí...citujem z mailu priamo zo studijneho v KE 🙂

@lesankavh ahoj podala si tu prihlášku?už ti prišlo potvrdenie o prijatí?dakujem