Štúdium sociálnej práce na VŠ sv. Alžbety Košice
Ahojte, študuje niekto v KE - VS sv. Alžbety - Ústav BL. Z. J. Malou - sociálnu prácu externe ? Máte skúsenosti?
@ivanka1980 ako prebieha štúdium či je len soboty, alebo aj piatky, či aj niečo online alebo všetko prezenčne, akí sú vyučujúci, z akých publikácií sa učí alebo či dávajú externistom hotové materialy na ucenie a či sa to dá zvladnut popri práci a deťoch, ja potrebujem druhý stupeň Mgr
Vďaka za info
Ahojte, aj piatky aj soboty, ale nie zas každý týždeň. Niekedy sú prednášky aj online, lebo vyučujúci sú aj z iných miest. Vyučujúci sú rôzni, na to sa nedá odpovedať jednoznačne. Ja mám takisto domácnosť a dve deti, pracujem, a robím si teraz druhý stupeň Mgr.
Áno posielajú hotové materiály plus to čo bolo na prednáške v prezentácii. Niekedy máme skúšku aj formou seminárky, niekedy formou online testu, ale väčšinou ústne a písomne.
Nie je to jednoduché už v mojom veku, ale musím nejako dobojovať už.
@ivanka1980 vďaka za info.
Ak ešte môžem, nevieš kde sa dá najlepšie parkovať pri škole?maju svoje parkovisko alebo musím hľadať mimo ďalej?
@ivanka1980 ahoj a prosím ťa aky odbor studujes? ja som zo ZA tiež dve deti a praca a preto nieco externe.... ved vieš. A zo žiliny sa da hocijaký odbor študovat? a ake su prijímacky , z čoho? musim to popozerat.
nechodim autom takze ohladom parkovania neviem pomoct...
studujem socialnu pracu cisto, v KE, neviem ako a co sa da studovat zo ZA...a prijimacky sa nerobia na tuto skolu
@ivanka1980 ja ešte k tým prijímačkam- ak podám prihlášku,a zaplatím ten poplatok 65€ t.z. že automaticky ma vezmú? Je jedno koľko študentov sa hlási?
@sona_v To ja nemozem vediet predsa aky maju limit studentov a s tym suvisiace podmienky.....ale prijimacky sa nerobia to viem.
@ivanka1980 Ahoj Ivanka, tiež by som mala zopár otázok ak môžem 😊 Prípadne ktokoľvek kto bude vedieť mi môže odpovedať 😊
- Ak je vyučovanie v piatok tak doobedu, poobede, alebo celý deň? A ako sa tam prihliada na dochádzku? Teda ak by som napríklad chodila soboty a v piatky by mi nevyšlo prísť vždy alebo len na niektoré prednášky.
Je tam niečo také, že kto vynechal niektoré prednášky tak má potom nejaké zadania navyše alebo nie? Lebo už aj to som čítala o jednom inom odbore.
- Koľko rokov trvá externé Bc. štúdium? Na väčšine škôl je už aj externé tri roky. Ale čo som si pozerala toto štúdium na ich stránke tak som to tak pochopila že štyri tak teda neviem.
- Dá sa titul zo sociálnej práce uplatniť v zamestnaní vychovávateľka ŠKD? Strednú školu pre túto prácu už mám. Len by ma zaujímalo, či s týmto Bc. alebo potom prípadne Mgr. titulom by som mohla postúpiť do vyššej platovej triedy.
Snáď nemám hlúpe otázky 😅 A vopred ďakujem za odpovede ❤️
@9missiak7 Ahoj, prednášky sú piatky poobede od 15h cca....nie kazdý piatok. ja tiez idem ked sa mi da, nie som na kazdej prednaske, ale kto je, tak mu napr prilepsia znamku prihliadaju na ucast na prednaske. Zalezi od profesora, niektorí daju aj pracu navyse, raz sa mi to stalo.
Teraz po novom neviem kolko trva Bc. externe, malo by to byt opat v normale uz ze 3 roky.
Ostatne otazky neviem zodpovedat 🙂
@ivanka1980 Ďakujem Ivanka za tvoje odpovede. ❤️😇
Ahojte je tu niekto kto už má podanú prihlášku obor soc praca Košice na sk r 25/26?
Ahojte, aj mňa by zaujímalo či už niekto podal prihlášku na šk.rok 25/26? Zvažujem štúdium externe sociálnu prácu 🙂
Ahojte, aj mňa by zaujímalo či už niekto podal prihlášku na šk.rok 25/26? Zvažujem štúdium externe sociálnu prácu 🙂
@kotatko30 prihlášku podané teraz bolo 2 kolo prihlášok tak šup osobne ak kým nebude neskoro
@kotatko30 prihlášku podané teraz bolo 2 kolo prihlášok tak šup osobne ak kým nebude neskoro
@majuska251 zdravím, vy uz tam studujete, nebo nastupujete studium? Já nastupuji externí Mgr. Třeba se potkáme? Budu ráda za každý kontakt, radu... 🙂
@majuska251 zdravím, vy uz tam studujete, nebo nastupujete studium? Já nastupuji externí Mgr. Třeba se potkáme? Budu ráda za každý kontakt, radu... 🙂
@anjina ja ešte len nastupujem
Ahojte, tak ja nastupujem do Bratislavy na Mgr.....tiež ma zaujímalo čo písala ivanka1980...lebo môžem nastúpiť aj do Trnavy n a UKF, tam je iba prezenčná forma a vypadá to že každú sobotu...Tak sa neviem veru rozhodnúť v tomto.....Neviete niekto poradiť? Píše ivanka že piatky a soboty, ale nie každý....neviem teraz či asi 2x za mesiac, 3x za mesiac....ešte toto by ma zaujímalo celkom....veľmi ďakujem
Lebo cenovo to vychádza zhruba rovnako, UKF je štátna škola....Fakt neviem no.....
@9missiak7 Ahoj, prednášky sú piatky poobede od 15h cca....nie kazdý piatok. ja tiez idem ked sa mi da, nie som na kazdej prednaske, ale kto je, tak mu napr prilepsia znamku prihliadaju na ucast na prednaske. Zalezi od profesora, niektorí daju aj pracu navyse, raz sa mi to stalo.
Teraz po novom neviem kolko trva Bc. externe, malo by to byt opat v normale uz ze 3 roky.
Ostatne otazky neviem zodpovedat 🙂
@ivanka1980 Ivka ak je ročník tvojho narodenia 1980 - tak to sme na tom rovnako moja....tiež mám obavy ako to zvládnem no.....
@ivanka1980 Ivka ak je ročník tvojho narodenia 1980 - tak to sme na tom rovnako moja....tiež mám obavy ako to zvládnem no.....
@kerovka ja už budem končiť tento rok, tak hádam už nejako ten piaty ročník zvládnem 🙂
Ahojte, tak ja nastupujem do Bratislavy na Mgr.....tiež ma zaujímalo čo písala ivanka1980...lebo môžem nastúpiť aj do Trnavy n a UKF, tam je iba prezenčná forma a vypadá to že každú sobotu...Tak sa neviem veru rozhodnúť v tomto.....Neviete niekto poradiť? Píše ivanka že piatky a soboty, ale nie každý....neviem teraz či asi 2x za mesiac, 3x za mesiac....ešte toto by ma zaujímalo celkom....veľmi ďakujem
@kerovka to sa dozvieš až keď dostanete rozvrh
@kerovka ja som 1977 a snáď to dame
@kerovka ja som 1977 a snáď to dame
@majuska251 - Ešte môžem ísť aj na Danubius Sládkovičovo.....Keď si vypočítam náklady na cestu do BA a celkovo, finančne to výjde rovnako....Danubius má dištančnú formu, nemusíš sa pohnúť z domu.....čo považujem ozaj za výhodu....Neviem fakt....

ahoj, ja, co potrebujes?