icon

Štúdium špeciálnej pedagogiky externe: Skúsenosti a miesto dochádzania?

9. máj 2024

Ahojte, študuje niekto špeciálnu pedagogiku externe? Kde a ako často dochádzate?

Strana
z2
kast
20. nov 2024

@kacena4 Dakujem, ano, pytala som sa na studijnom a ze az v januari budu mat zverejneny studijny plan. No dufala som, ze najdem aspon tohtorocny, ale nejak ho ujo google nevie najst 🤷‍♀️

kast
9. dec 2024

@kacena4 Mozem sa prosim este spytat, co je taka dobra kniha na ziskanie vseobecneho prehladu na prijimacky? Citam Zaklady spec.ped. od Vaseka, ale to je sama teoria. Teraz mi prisla Specialni ped. od Fischera a Skodu a chcem si este kupit Inkluzivni spec. ped. od Slowika a Inkluzivni vzdelavani od Zilchera a Svobodu. Malo by to byt ok alebo je fajn este nieco ine pozriet? Dakujem pekne

kacena4
9. dec 2024

@kast ten slovik je dobry len bacha na to, v cechach funguje system trosku inak ako u nas. zaklad je vediet to od vaseka a hlavne specifika jednotlivych zdravotnych postihnuti nic viac netreba

lauraolivia
3. mar 2025

@laksmi ahoj, môžem sa prosím spýtať, chodíš do RK na špecku?

2212vavina
2. máj 2025

Ahojte je tu niekto kto išiel na špeciálnu pedagogiku do PO ? A vedel by mi pomôcť ? Ďakujem

mysikk
7. júl 2025
@lauraolivia

@laksmi ahoj, môžem sa prosím spýtať, chodíš do RK na špecku?

@lauraolivia ahoj, dala si si prihlášku na špecku?

mysikk
7. júl 2025
@laksmi

Ahojte, ide niekto na špeciálnu pedagogiku do Ružomberka od septembra? A ešte otázka posielali ste si v prvom, alebo v druhom kole prihlášku? Ja v druhom a v napätí čakám na poštárku 😀

@laksmi ahoj, študuješ v RK špecku?

arkon1
21. júl 2025
@kaktusik007

@kacena4 a plati to aj po tej novele co bola minuly rok v septembri? mozno tam bola zmena

@kaktusik007 špeciálna pedagogika v NR je zameraná na poradenstvo a školskú špeciálnu pedagogiku. Nie je to učiteľský odbor pre špeciálne školy. Môžeš byt hlavne v poradni a ako školský špeciálny pedagóg.

zuzikxx
20. nov 2025
@kast

@kaktusik007 Ano, viac by sa mi zislo zameranie na poruchy, ale chodit v PIA a SO do NR je pre mna nerealne. Navyse aktualne to vyzera, ze externe nemaju v ponuke. Plus mi ten ich opis studia na webe pride dost taka splatanina🤷‍♀️ Maju tam zakomponovany aj manazment a po pravde, mam vystudovanu VS ekonomicku a tejto oblasti sa prave uz nechcem venovat.

@kast dobry den, ako ste sa nakoniec rozhodli ? malej diagnostikovali AS a tiez mam silnu motivaciu pomahat podobnym detom aby nasli v skolstbe viac pochopenia, svoje miesto "systeme" a neboli demotivovani..

Strana
z2