icon

Študovanie elementárnej pedagogiky v Prešove: Čo potrebujete vedieť?

19. mar 2024

Ahojte, je tu niekto kto študoval/študuje elementárnu pedagogiku v Prešove ?
Rada pracujem s deťmi, rada pomáham ľuďom.
Chcela by som sa opýtať niečo ohľadom štúdia.
Čo všetko vyžadujú od žiakov počas štúdia ?
Bude im vadiť, ak neviem hrať na nástroj ?
Sú tam skúšky pohybovej zdatnosti?

autor
19. mar 2024

Mám na mysli vysokú školu nie strednú.

veronikam33
20. mar 2024

Tak neviem či ideš externe alebo denne štúdium, ja som externe, minulý rok brali všetkých, nerobili sa žiadne prijímačky. Čo sa týka hudobného nástroja naučíš sa počas štúdia, viac ako polovica nás nehralo. Hra sa na klavíri. A čo sa týka pohybovej zdatnosti, teraz v letnom semestri máme skúšku, mňa čaká v sobotu. Máme si pripraviť cviky podľa určenej témy, mne vyšla bežecká abeceda. To budeme prezentovať pred triedou, ja ukazovať ostatné cvičiť. A čo vyžadujú počas štúdia? No základy matematiky, jazykovedy, biológie, prírodovedy, zákonov ohľadom MŠ, histórie, psychológie, výtvarnej, praktickej činnosti, je veľa teórie, no aj samostatnej práce, čaká ma v apríli prax v MŠ, ak ideš externe je neplatena.

autor
20. mar 2024

@veronikam33 Ďakujem za informácie. Ja chcem ísť na denné.

autor
20. mar 2024

@veronikam33 Mali ste aj gymnastiku v rámci skúšky ?

naduska007
24. mar 2024

@veronikam33 čo to znamená, že sa neplatí za štúdium??

katuskaa2
6. jan 2025

Ahojte je tu niekto kto sa chystá toho roku na štúdium v Prešove ak áno mám to chápať tak že tam sa skúšky nerobia ?

katuskaa2
6. jan 2025

@veronikam33 prosím ťa študuješ v po? Ak áno v ktoré dní máš školu?ďakujem za info

bajajaja123
6. feb 2025

@katuskaa2 ahoj ja sa chystám ale externe a tiež som to pochopila tak že sa prijímačky nerobia len sa dostanú body Za predchádzajúce známky a podľa toho sa robí tabuľka

katuskaa2
6. feb 2025

@bajajaja123 ahoj aj ja externé chystáš sa do po?

bajajaja123
6. feb 2025

@katuskaa2 ano. Kamoska mi vravela že externe v PO funguje cez víkendy čo je pri malom dieťati celkom fajn.

katuskaa2
10. feb 2025

@bajajaja123 no ja som práve počula že aj cez týždeň tak neviem teraz