SZU alebo Univerzita sv. Alžbety. Ktorú školu na ošetrovateľstvo zvoliť po tridsiatke?
Ahojte, kto má skúsenosť, ktorú z týchto škôl by ste odporučili na štúdium osetrovatelstvo denná forma a preco. (Pre ženu 30+ bez predchádzajúceho zdravotn.vzdelania) 🙂 Dakujem
Za mna urcite SZU, ak ti nejde len o to “lacno” ziskat titul, uroven a povest sa neda porovnat.
Nechápem čo máte stále proti Sv. Alžbeta?
@anavixy kde berieš že za lacno tam získaš titul? Ja som tam chodila a veru zadarmo som ho nemala. Na skúšky som sa musela drvit a vyhodili nás jak na skúškach tak aj na staniciach. Nerozprávaj niečo o čom nič nevies
@modrykolibrik aj ja som tam chodila si predstav 🙂 mozno Bc. studium je ine teda, ale uz duplom, nesla by som na skolu s takou povestou a este sa aj musiet drvit na skusky… jedine ze by som ju mala v mieste bydliska asi
Myslim, ze dost zalezi aj od konkretneho pracoviska, ci je studium narocnejsie alebo menej, aspon tak mi to bolo prezentovane pri mgr studiu.
nakoniec v praxi sa vždy ukáže kto je schopný a kto nie bez ohľadu kde študoval

@sofinka18 SZU, chodila som na Alžbetu, ale bez predchádzajúceho zdravotníckeho vzdelania sa na Alžbete veľmi nenaučíš.. a SZU má lepšie meno