icon

SZU alebo Univerzita sv. Alžbety. Ktorú školu na ošetrovateľstvo zvoliť po tridsiatke?

sofinka18
14. feb 2025

Ahojte, kto má skúsenosť, ktorú z týchto škôl by ste odporučili na štúdium osetrovatelstvo denná forma a preco. (Pre ženu 30+ bez predchádzajúceho zdravotn.vzdelania) 🙂 Dakujem

henii
15. feb 2025

@sofinka18 SZU, chodila som na Alžbetu, ale bez predchádzajúceho zdravotníckeho vzdelania sa na Alžbete veľmi nenaučíš.. a SZU má lepšie meno

anavixy
15. feb 2025

Za mna urcite SZU, ak ti nejde len o to “lacno” ziskat titul, uroven a povest sa neda porovnat.

ina2405
15. feb 2025

@sofinka18 szu je určite lepšia voľba

sofinka18
autor
15. feb 2025

@ina2405 @anavixy @henii ďakujem Vám 🍀

rebi789
15. feb 2025
modrykolibrik
15. feb 2025

Nechápem čo máte stále proti Sv. Alžbeta?

@anavixy kde berieš že za lacno tam získaš titul? Ja som tam chodila a veru zadarmo som ho nemala. Na skúšky som sa musela drvit a vyhodili nás jak na skúškach tak aj na staniciach. Nerozprávaj niečo o čom nič nevies

anavixy
15. feb 2025

@modrykolibrik aj ja som tam chodila si predstav 🙂 mozno Bc. studium je ine teda, ale uz duplom, nesla by som na skolu s takou povestou a este sa aj musiet drvit na skusky… jedine ze by som ju mala v mieste bydliska asi
Myslim, ze dost zalezi aj od konkretneho pracoviska, ci je studium narocnejsie alebo menej, aspon tak mi to bolo prezentovane pri mgr studiu.

alenka58
15. feb 2025

nakoniec v praxi sa vždy ukáže kto je schopný a kto nie bez ohľadu kde študoval