icon

Tézy zo špeciálnej pedagogiky a pedagogiky mentálne postihnutých k štátnym skúškam

apaache
6. jún 2023

Ahojte, idem poprosiť nejakú dobrú dušičku, či náhodou niekto nedisponuje vypracovanými tézami na skúšky ( 1. stupeň) štúdium v RK. Veľmi by nám to pomohlo, keby nám ich niekto zaslal , ďakujem veľmi pekne dobre dušičke ,ak sa u náhodou našla. Pekný večer.

kacena4
6. jún 2023

pripajam sa 😘

avanka
6. jún 2023

@apaache tezy nemám,študovala som tento odbor pred 20 rokmi,ale zaujala ma pedagogika mentálne postihnutých..tento výraz sa ešte používa? Lebo pracujem v CSS s týmito ľuďmi a my musíme používať zdravotne znevyhodnený.

luccija
6. jún 2023

@avanka ja som našla minule na profesii ponuku na spec.pedadoga a opis práce bol práca s problémovými deťmi skoro mi zabehlo ako si yo môžu dovoliť?

avanka
6. jún 2023

@luccija tak možno to bolo v škole.
My už vo všetkých smerniciach a dokumentoch používame výraz zdravotne znevýhodnený

kacena4
6. jún 2023

@avanka ZZ je vseobecny nazov, ale kazdy ma ine postihnutie. mentalne postihnutie je jedno z nich a je to aj studijny odbor

maminkalaurinka
30. dec 2023

@apaache ahoj, podarilo sa zohnať? Študuješ,alebo študovala si na KU v RK? Ďakujem za odpoveď 🙏

apaache
autor
7. jan 2024

@maminkalaurinka nie nezohnala :/