icon

Tipy na najlepšie aplikácie na učenie angličtiny

funicka
4. nov 2025

Ahojte, dajte prosim tip na dobru appku na ucenie anglictiny, pozeram, ze su aj nejake s AI na konverzaciu. Nemate skusenost? Aj kolko mesacne stoja. Dakujem!

tl999
4. nov 2025

Za mna: xeropan na passivne ucenie
Reallife English na pocuvanie a na konverzaciu

anonym_770163
4. nov 2025

@funicka ja som sa najlepšie naučila keď som si písala s kamarátom, ktorý vedel bud po anglicky alebo poľsky. Inak mi nesedela žiadna aplikácia ani nič podobne

a0
4. nov 2025

najlepšia je TANDEM. Môžeš si tam písať s cudzincami (native speakeri), ak by ti vadili muži, tak je možné zaškrtnúť v nastaveniach preferenciu pohlavia. Okrem toho je možné tam vstúpiť do diskusii - ako poslucháč alebo aj rozprávať. Žiadna iná appka ťa neposunie tak ako táto. Najmä ak máš blok v rozprávaní, tak tu ho prekonáš 🙂. Základná verzia (ktorá úplne stačí) je vo free verzii.

admon
4. nov 2025

@funicka skuste pozriet Elsa speak...je to super aj na vyslovnost a mne sa to celkom paci...pohybujem sa niekde ma leveli B2/C1 ale da sa tam aj nizsia obtiaznost. Na zakladne ucenie sloviek a pribehov a tak je este celkom fajn ceska appka DuoCards, na dlhodobu pamat fajn, tam sa ucim spanielcinu ako zaciatocnik.

matrioshka333
11. nov 2025

@funicka praktika.ai vieš si tam nastaviť všetko čo potrebuješ a v podstate sa učíš online a AI. Super vec za mňa