icon

Trnava - sociálna pedagogika Mgr.

ejanjelik
4. jún 2023

Ahojte, študoval niekto externe? Ako prebieha štúdium?

maros313
Odpoveď bola odstránená
ejanjelik
autor
4. jún 2023

@maros313 ide mi hlavne o to v aké dní, týždenne alebo inak?

jaaty
4. jún 2023

@ejanjelik Zaujímalo by ma, prečo si sa rozhodla študovať sociálnu pedagogiku? Kde po škole plánuješ pracovať?

ejanjelik
autor
4. jún 2023

@jaaty tam, kde teraz v skole

maros313
Odpoveď bola odstránená
ejanjelik
autor
4. jún 2023

@maros313 ďakujem, aj si tam študoval?

maros313
Odpoveď bola odstránená
radanna11
4. jún 2023

Ja študujem tam posledný ročník mgr, len teraz mám prerušené lebo som porodila v októbri.
Výučba je cez víkend

ejanjelik
autor
5. jún 2023

@radanna11 dá sa ro zvládať? Som z Oravy ,mam male deti, je to tragédia, keď sa napr. Mešká na prednasku?

niksiy
20. jún 2023

@ejanjelik Ahoj ja som akurat mala štátnice ale denne študium Bc. Ale v plane pokračovať Mgr. na tejto škole určite nemám skôr Nitra. Podľa mňa veľmi zlý prístup ku študentom. Hlavne jedna nemenovaná ktorá ma na starosti externistov, tak pri nej teda prídeš o všetky nervy, niektorí kvôli nej mali problémy prerušili si štúdium, problémy pri zaverečnej práce kvôli tomu, že ako ich školiteľka na nich kašľala. A celkovo zadávala úlohy, ktoré boli mega náročné a ona sama nestíhala opravovať, a keď nestíhla bol na vine študent ktorý si musel nakoniec predmet prenesieť na Ďalší rok lebo ho nedal. Takže takto by som ti to zhrnula. Nechcem ťa nejako strašiť, ale tento prístup je naozaj hrozný. My denní sme to mali ešte v pohode ale aj zo strany externistov boli takéto sťažnosti. Ale inak si myslím, že ako odbor by si to zvládať mohla.