icon

Učí sa na vysokých školách po veľkonočnom pondelku?

19. apr 2025
marianarem
19. apr 2025

U nas ano.

autor
19. apr 2025

@marianarem to ako hneď v utorok?

luliu
19. apr 2025

Áno, normálne sa v utorok učí, pre VS neplatia prázdniny ako pre ZŠ a SS. Je bežný pracovný den

elanor
19. apr 2025

Vysoke skoly nepoznaju prazdniny ako ZS a SS. Takze ano, v utorok sa uz bezne uci.
Je to aj klasicky pracvny den, vitaj v realite...

marianarem
19. apr 2025

Ano, hned v utorok normalne od rana. Ale zavisi to od dekana.

laurinka27
19. apr 2025

My mame v utorok rektorske volno.

januska12323
19. apr 2025

V utorok ešte býva voľno ale určite vám na škole povedali.

ivka225
20. apr 2025

Ano, utorok je pracovny den.

trema
20. apr 2025

Ak nie je nejake rektorske/dekanske volno, tak ano

basullinka
20. apr 2025

Ak Vám nedal dekan alebo rektor voľno, tak áno. Ale to by ste už mali mať zverejnené na stránke školy. Ja som mala štátnice hneď v utorok po veľkonočnom pondelku.

luliu
20. apr 2025

@januska12323 nie nebýva ani náhodou, nie je to žiaden zvyk. Väčšina VS sa normálne uci

januska12323
20. apr 2025

@luliu ale áno, za celých 5 rokov čo som ja chodila sme voľno mali, kvôli dochádzajúcim.

simsalabim
20. apr 2025

Mnohe VS vsak maju dekanske alebo rektorske volno. Urcite to bude na stranke skoly.

unicornlady
20. apr 2025

To ste sa mali dohodnúť ešte pred prázdninami.
Ja si pamätám, že niektorí učitelia povedali, že nebudú napr. v utorok učiť. Niektorí povedali, nech sa dohodneme, či prídeme alebo nie.
Ale ak teda napr. som mala v ten deň hodiny len s 2 učiteľmi, tak ak jeden povedal, že nepríde, druhému sme povedali, že okrem neho nemáme nič a dohodli sme sa, že bude voľno.

lindous
20. apr 2025

Ako ste to mali vo štvrtok pred Veľkou nocou? U nás (UK) býva voľno deň pred aj po každý rok, jedno dekanské a jedno rektorské... dokonca aj zamestnanci majú dekanom udelené pracovné voľno... musíš zisťovať konkrétne pre svoju fakultu...