UKF pedagogická Nitra
Ahojte, je tu prosim Vas niekto, kto studuje alebo studoval na Vysokej skole UKF pedag.v Nitre? Rozhodujem sa medzi touto a Vysokou skolou pedagogickou v Trnave. Na obe skoly som prijata ( externe studium). Je to velmi tazke? Za vsetky reakcie vopred dakujem 🙂
@pusinka719 ja som mala tusim len 20 bodov. Neocakavam ze ma prijmu
Inak baby ak by ma teda nevzali na ukf a isla by som si spravit druhu maturitu z pedagogiky stacilo by to do MŠ ak by som chcela ist robit?
@haidy61 kamoška ma len to a prave dnes som sa s nou o tom bavila a ona robi vychovavatelku v skole.A taktiez aj druha kamoska len tu 2rocnu skolu.No na zistim ti ci to plati aj pre skolku.
@pusinka719 áno platí , akurát už pred 2 rokmi sa do Levíc hlásilo vyše 200 a berú 30-40 a tie talentovky tam boli veľmi náročné , ja som napríklad ani nešla 😂 radšej som išla sem , no nehlásilo sa až toľko
@pusinka719 pekne by som ti podakovala za dalsie info☺️
Lepšie je urobiť VŠ, nakoľko má byť od roku 2029 v predškolských triedach iba Bc učiteľka minimálne, ostatné si majú robit každých 7 rokov vzdelávanie. Mna sa šéfka opýtala či nechcem ísť na VŠ, nakoľko všetky kolegyne maju po 50tke a ja "len" 35. Plus jedna kolegyňa má nejaké 4 roky do dochodku
Ahojte,máte už niekto to rozhodnutie z odvolania?
@maru1453 ja este nie,ale ak ratam 30 dni od odvolania(dorucenia) tak buduci tyzden v piatok to bude 30 dni.
To aj napriek tomu, že mi doteraz neprišlo nič z toho odvolania (skoro 30 dni) môže znamenať, že ešte môžem byt prijatá? Nedávajú väčšinou vedieť hneď, keď sa uvoľní miesto?
@leila278 ja neviem ako to je. Skôr som sa nad tým zamyslela logicky, ze ak navratka je oficiálne potvrdenie nástupu, tak až keď budú oficiálne vedieť koľko miest sa uvoľnilo budú brat z ľudí čo sú v odvolacom konaní. Takze ja radšej počítam, že vyjadrenie príde tak začiatkom augusta
@alzbet14 len teda oni na to maju 30 dni podla toho co uvadzaju,kedze sa moze stat,ze "neprijaty" boli aj na inych skolach a mozu potvrdit nastup inde v pripade ze by ich vzali na viac miest po odvolani,v takom pripade by to bolo ako? A zas po 8.7 keby dali vediet,to je uz dost neskoro aj pre tych co su v odvolavani...No nechajme sa prekvapit 🙈
@pusinka719 akože to som šla podľa svojej logiky, ja som aj napísala, že neviem ako to je, ale myslím si, že tam majú taký zoznam čakajúcich, že im je jedno či polovica pôjde inde
A nehlásili ste sa niektorá aj na umb?
do 15.8 treba uhradiť školné, tak dovtedy uz budu hádam vedieť
Ahojte.Uz su vysledky z odvolavacieho konania...Mna neprijali 🙈 Je tu niekto koho ano?
@pusinka719 mrzí ma to 🥲
@zabka1987 neva moja,na rok skusim znovu.To takto malo byt 😊
@pusinka719 kde si to našla? Či prišlo ti poštou?
@maru1453 na Ais som pozerala.
@pusinka719 pozerala som,som prijatá v odvolaní 😊 ďakujem,ani má nenapadlo pozrieť ten ais

Ja tiež nie