icon

UKF pedagogická Nitra

lella11
15. máj 2022

Ahojte, je tu prosim Vas niekto, kto studuje alebo studoval na Vysokej skole UKF pedag.v Nitre? Rozhodujem sa medzi touto a Vysokou skolou pedagogickou v Trnave. Na obe skoly som prijata ( externe studium). Je to velmi tazke? Za vsetky reakcie vopred dakujem 🙂

Strana
z18
22katerinka
26. apr 2025
@slamkasalamka

@22katerinka uz to vidiim 🙂 prijata

@slamkasalamka aj ja normálne nechápem

22katerinka
26. apr 2025
@slamkasalamka

@22katerinka uz to vidiim 🙂 prijata

@slamkasalamka odkiaľ si prosím???a pôjdeš?

slamkasalamka
27. apr 2025
@22katerinka

@slamkasalamka odkiaľ si prosím???a pôjdeš?

@22katerinka prievidza. Este zvazujem, ci nedam radsej DPS. Musim sa rozhodnut. Ty si odkial?

22katerinka
27. apr 2025
@slamkasalamka

@22katerinka prievidza. Este zvazujem, ci nedam radsej DPS. Musim sa rozhodnut. Ty si odkial?

@slamkasalamka Komjatice pri NR

hhens
Autor odpoveď zmazal
slamkasalamka
27. apr 2025
@22katerinka

@slamkasalamka Komjatice pri NR

@22katerinka a tak to aj pesi dojdete 🙂)

22katerinka
27. apr 2025
@slamkasalamka

@22katerinka a tak to aj pesi dojdete 🙂)

@slamkasalamka
@slamkasalamka veru áno len som stále na vaskach či sa na to dať mám 2 deti 2 ročne a 12 ročne či to zvládnem toho sa bojím nevieš prosím do kedy treba poslať že chces ísť na školu?

slamkasalamka
28. apr 2025
@22katerinka

@slamkasalamka
@slamkasalamka veru áno len som stále na vaskach či sa na to dať mám 2 deti 2 ročne a 12 ročne či to zvládnem toho sa bojím nevieš prosím do kedy treba poslať že chces ísť na školu?

@22katerinka včera som to pozerala , do 10.7. sa mi vidí som tam našla...tiež váham. Mám 3 deti, ale ja verím, že keď sa do toho človek zahryzne...

haidy61
30. apr 2025
@kaktusik007

@slamkasalamka 5 dni mam na studium od zamestnavatela, potom si beriem bud nahradne volno alebo dovolenku. Nemam ako inak.
vyucovanie je podla rozvrhu, tento semester to mam 4 soboty a 5 piatkov. Minuly rok som si napriklad volitelne predmety davala vyslovene podla toho, ktory sa vyucoval v sobotu - ten mal proste prednost. Lenze ano, aj povinne predmety su v piatky a tam proste musis. Ale da sa to zosuladit. S pracou v skolstve urcite.

@kaktusik007 ahoj. Prosím ťa možem sa ťa spýtať na to študijné voľno? Ja to akurát riešim. ak by ti to nevadilo, napísala by som ti súkromne😊

22katerinka
4. máj 2025
@22katerinka

@kaktusik007 držím palce nech sa darí uvidíme ako to bude tento rok

@22katerinka prosím ťa do kedy treba dať škole vedieť že chcete študovať ? Mňa zobrali len stále váham neviem nikde nájsť nejaký dátum

slamkasalamka
5. máj 2025
@22katerinka

@22katerinka prosím ťa do kedy treba dať škole vedieť že chcete študovať ? Mňa zobrali len stále váham neviem nikde nájsť nejaký dátum

@22katerinka ak hovoris o nitre, ja tam mam datum 10.7. ak sa nemylim. Tiez vaham, kazdy piatok het z prace, plus dalsie volno na skusky ktore su tiez prevazne cez tyzden…ktory zamestnavatel tolko uvolni?

22katerinka
5. máj 2025
@slamkasalamka

@22katerinka ak hovoris o nitre, ja tam mam datum 10.7. ak sa nemylim. Tiez vaham, kazdy piatok het z prace, plus dalsie volno na skusky ktore su tiez prevazne cez tyzden…ktory zamestnavatel tolko uvolni?

@slamkasalamka kde to tam vidíš dátum? No ja som na rodičovskej dovolenke mala bude mať v júli 2 takže ja by som vtedy potrebovala strážiť 😁a či sa mi bude dať učiť

slamkasalamka
5. máj 2025
@22katerinka

@slamkasalamka kde to tam vidíš dátum? No ja som na rodičovskej dovolenke mala bude mať v júli 2 takže ja by som vtedy potrebovala strážiť 😁a či sa mi bude dať učiť

@22katerinka na stránke školy si nájdi Výsledky prijímacieho konania. Tam zadáš svoje priezvisko a rodné čislo a napíše ti, či si prijatá. A tu kde vidíš výsledok, je zeleným písmom veta - Máte vygenerovanú návratku.... vedľa tejto vety klikneš - https://ais2.ukf.sk, tam sa prihlásiš, klikneš na Prijímacie konanie, potom Návratky uchádzača a tam to vidíš - začiatok - koniec. Ja mám koniec dátum 10.7.

22katerinka
5. máj 2025
@slamkasalamka

@22katerinka na stránke školy si nájdi Výsledky prijímacieho konania. Tam zadáš svoje priezvisko a rodné čislo a napíše ti, či si prijatá. A tu kde vidíš výsledok, je zeleným písmom veta - Máte vygenerovanú návratku.... vedľa tejto vety klikneš - https://ais2.ukf.sk, tam sa prihlásiš, klikneš na Prijímacie konanie, potom Návratky uchádzača a tam to vidíš - začiatok - koniec. Ja mám koniec dátum 10.7.

@slamkasalamka už to vidím ďakujem

slamkasalamka
5. máj 2025
@22katerinka

@slamkasalamka už to vidím ďakujem

@22katerinka a tiež máš do 10.7. ?

22katerinka
5. máj 2025
@slamkasalamka

@22katerinka a tiež máš do 10.7. ?

matatomi
14. aug 2025
@22katerinka

Ahojte je tu niekto kto si dal prihlášku tento rok?

@22katerinka Ahoj,aj ja som prijata na predskolsku ukf v Nitra..externe.

Strana
z18