UKF pedagogická Nitra
Ahojte, je tu prosim Vas niekto, kto studuje alebo studoval na Vysokej skole UKF pedag.v Nitre? Rozhodujem sa medzi touto a Vysokou skolou pedagogickou v Trnave. Na obe skoly som prijata ( externe studium). Je to velmi tazke? Za vsetky reakcie vopred dakujem 🙂
@haidy61 mas tam uz nieco napisane?Ja som rano otvorila a mam tam ze som neprijata s kapacitnych dovodov.Vie niekto,kde podat odvolanie?
@kaktusik007 minulý rok sa ale nehlásilo skoro 300 a berú 60 😪
@pusinka719 tiež tak mám,teraz som pozerala
@pusinka719
Ahojte, ja som si dnes tiež našla, že neprijatý z kapacitných dôvodov, aké si mala poradie ?tiež sa snažím prísť na to ako napísať odvolanie 😃
@kibukajka29 fuuu vysoke,az 216 🙈😅 Ty?
@pusinka719 Ja 167 takže tiež nič moc 😐
@kibukajka29 tak to aby sme dufali ze aspon 150 bab odmietne 😅 V mojom pripade.
@pusinka719 no akože neviem ci nám bude niečo platné to odvolanie ale za pokus nič nedáme 😃
@kibukajka29 mala si aspon nejake body? Tak problem je,ze tento rok sa veeela bab hlasilo a malo beru.Keby to bolo inak,ani prospech by nepozerali.Ale teda odvolat sa mozeme a uvidime.Davala si prihlasku len ne PEP?
@pusinka719 práveže tam mal len to poradie a rozhodnutie ...Hej ja som si dala len PEP na ukf a potom som si poslala ešte na pomaturitné do partizanskeho tam sa budú robiť talentovky ale až v júni
@kaktusik007 fakt zobrali všetky čo si poslali odvolanie ? Vraj sa aj minulý rok hlásilo veľmi veľa
@kibukajka29 Minulý rok bolo okolo 150 prihlášok, čo už bolo veľké číslo...ale ako teraz čítam, tak tento rok je to rekord. No a viac dievčat než je kapacita, ani nezoberú...nás je už vraj veľmi veľa.
@viera77 ano akurát som sa niekde dočítala, že minulý rok bolo o polovicu menej a to už bolo veľa, tak snáď mi vyjde aspoň to pomaturitné 😀každopádne za odvolanie človek nič nedá
Mne ukázalo že som 136 z 292
dievcata, vela nenastupi. Proste dali si prihlasku, a pojdu inam. Odvolanie urcite podajte, aj ked teda ste fakt vysoke cisla 🤔
ja som na specke, nastupilo nas cez 40, uz je nas menej, a mam viacere spoluziacky prijate na odvolanie - o jednej viem ze bola kdesi na chvoste, hlasilo sa nas 90 tusim
Baby a davali ste si aj na Specialnu prihlasku?Pokial ano,mate uz vysledky?
@pusinka719 ano aj mne sa podarilo a tiez to iste. Neprijata z kapacitnych dovodov a to odvolanie by aj mna zaujimalo
@pusinka719 a ozaj ake mas poradie. Ja 133 tak skusim to odvolanie. Mozno motyka vystreli🤷
@pusinka719
@haidy61 ja som sa dnes informovala ohľadom odvolania na študijnom oddelení a vraj to keď príde poštou rozhodnutie o neprijatí tam bude aj kde a ako sa odvolať
@kibukajka29 mne postou dnes prislo oznamenie o neprijati,pisali tam len,ze je mozne sa odvolat u dekana.Tak som rovno aj napisala a zajtra poslem.
@haidy61 ja som veeelmi vysoko 😅 Az 216 🫣
Ja som tiez davala aj na specialnu ale odtial este nemam info🤷♀️
Baby tie co ste davali prihlasku na specialnu pedagogiku,uz viete vysledky?
Dávali ste si niekto prihlášku na predškolskú a elementárnu pedagogiku? Ako je to s tým odvolaním ak vás neprijali?
Inak baby koľko ste mali bodov na rozhodnutí?

@maru1453
@haidy61 na niektore externe sa prijimacky robia... ak vas nevzali, napiste si odvolanie - minuly rok zobrali vsetky, co sa odvolali.