icon

Večerné externé pomaturitné štúdium na zdravotnej škole v Žiline

caroline11
30. máj 2021

Dobrý deň , máte niekto skúsenosti s týmto pomaturitnym štúdiom na zdravotnej škole v Žiline ? Pripadne , aký je rozvrh ? Pýtam sa preto , lebo rada by som si spravila maturitu na tejto škole , ale mám synčeka , tak či to zvládnem . Ďakujem . Pekný deň

lenicka777
30. máj 2021

@caroline11 tak presne toto by zaujímalo aj mna 🙂 mam male dieťa ale chcela by som si dorobiť školu

caroline11
autor
30. máj 2021

@lenicka777 len akosika sa nikto neozýva 😅 ja mám vyštudovaný úplne iný odbor , ale strašne by som chcela ísť na zdravotnú a našla som takúto možnosť študovania 😊

lenicka777
31. máj 2021

@caroline11 😂 ved práve odkiaľ si? Ja som tam študovala maséra odbor ale uz je to 5 rokov dozadu a chcela by som si zdravotnú sestru urobiť

caroline11
autor
31. máj 2021

@lenicka777 Rajec 😅 no a ja mám zasa hotelovú a tiež by som si chcela urobiť zdravotnú sestru , teda praktickú 😊😅

googwife
31. okt 2021

Tak ako baby? Podali ste prihlášky? Študujete?

lenka1989
7. nov 2021

Ja som študovala praktickú sestru ale skončila som a dám si prihlášku vysokú školu pretože toto neni sestra ale to je zdravotnícky asistent kde je hlavný ranná hygiena sú to stratené 2 roky pretože môžte sa zamestnať do nemocnice ako nezdravotnicky pracovník

caroline11
autor
7. nov 2021

@googwife dobrý večer , tiež som sa rozhodla , že podám prihlasku na VS osetrovatelstvo 😊

googwife
8. nov 2021

Baby a podmienky na prijatie sú aké? 😉

lenicka777
8. nov 2021

Ja az na ďalší rok 🙂

lenka1989
8. nov 2021

@caroline11 aj ja chcem na osetrovatelstvo ♥️ Ale normálne na univerzitu pretože vysoká škola Alžbety tam musí byt ukončené vzdelanie praktická sestra

caroline11
autor
8. nov 2021

@lenka1989 ja by som chcela skúsiť Slovensku zdravotnícku v Banskej Bystrici 😊😊

caroline11
autor
8. nov 2021

@googwife No ja by som si chcela podať do Banskej Bystrice , tam je jediná podmienka mat maturitu na externe , denne sa mi nedá chodiť . No a čo som čítala tak asi externe aj bez prijímačiek . Ak by bolo veľa uchádzačov tak asi priemer koncoročných známok .

caroline11
autor
8. nov 2021

@lenicka777 no a budúci rok ideš na to pomaturitné alebo skúsiť výšku ?😊

lenicka777
9. nov 2021

@caroline11 pomaturitné, 🙂

lenka1989
9. nov 2021

@caroline11 keby som nemala ďaleko išla by som aj ja len ja som z Bardejova

caroline11
autor
9. nov 2021

@lenka1989 ja to mám tiež ďaleko , som okolie Žilina 😅 ale tak uvidíme či má vlastne príjmu 🤔 chcela som skúsiť aj Martin , ale neviem či by som zvládla lekársku fakultu keďže nemám zdravotnú ani gympel

caroline11
autor
9. nov 2021

@lenicka777 tak držím palce , možno sa tam ocitnem aj ja , ak má nikde neprijmú na výšku 😅

lenka1989
10. nov 2021

@caroline11 človek nikdy nevie ale držím silno palčeky ♥️ Lebo naozaj tá praktická sestra to je onicom stráca času že ?

caroline11
autor
12. nov 2021

@lenka1989 mne povedala jedna pani čo robí v nemocnici , že po strednej zdravotnej môžem robiť tak sanitarku , ze už aj na obyčajnú sestru je potrebná výška , no a čítala som , ze aj keď prídu na prax vysokoškoláci , tak s nimi jednajú lepšie a berú ich vážnejšie ako stredoškolákov . Tým vraj dávajú skôr take tie horšie práce . No a podľa mna aj tá prax na vysokej dá viac ako prax na strednej. 🤔