icon

Verejná správa - štúdium

misenka242
5. aug 2021

Ahojte je tu niekto kto si podal prihlášku na štúdium verejnej správy na Trenčianskej Un.? Alebo ste tam niekto študoval?

veronikapl
5. aug 2021

@misenka242 ja nad tým uvažujem, ale neviem sa rozhodnúť či ísť lebo všade počujem že to je zbytočné študovať 🤷

chrumka120
5. aug 2021

@veronikapl v okoli mám ľudí čo to študovali a pracujú vo verejnej správe 🙂

veronikapl
5. aug 2021

@chrumka120 to je super,len sa bojím toho, že ja také šťastie mať nebudem.. ešte som včera pozerala aj ponuky práce v oblasti verejnej správy a v mojom meste nula bodov ...tak fakt uvažujem čo ďalej či radšej nepodať prihlášku na iný odbor ako na toto 🤔

chrumka120
5. aug 2021

@veronikapl tak si daj na ľudské zdroje a personálny manažment, tam môžeš aj pokračovať na druhý stupeň a tiež mám vo svojom okoli niekoľko personalistiek čo to maju vyštudované a zamestnať sa môžu keď tak aj v inej ekonomickej oblasti

martinkatinka
5. aug 2021

To je skola pre tych, co vo verejnej sprave uz pracuju a potrebuju akurat ten titul.

veronikapl
5. aug 2021

@chrumka120 to bude asi rozumnejšia cesta, ďakujem za názor 🙂

misenka242
autor
6. aug 2021

@chrumka120 ahoj ja pracujem vo verejnej správe a potrebujem si spraviť výšku tak sa rozhodujem akú..

roka84
21. jún 2022

@misenka242 ahoj, tak ktorú školu si si vybrala? Ako si spokojná, spĺňa očakávania? Tiež s postavami s touto myšlienkou 🤔