icon

Virtuálna asistentka

kris21
1. feb 2023

Ahojte je tu niektorá z vás ktorá absolvovala kurz virtuálnej asistentky? Veľmi by ma zaujímalo uplatnenie na tejto pozícii a či je to naozaj tak dobre platené a dá sa zarobiť už počas kurzu.

Strana
z3
katkus25
15. jún 2025
@majka201289

@miri211 ja robím úplne minimum hodin, keďže mam doma malé deti a mam 8€ na hodinu a mesacne mam od 130 do 200 €. Akurát výnimočne tento mesiac je toho veľa a k dnešnému dňu mam okolo 350.... A som všeobecna virtuálna asistentka (opraviť dokument, štylizácia, odoslať lísty na postu) plus pomáham so sociálnymi sieťami (odpovedám na komentáre, posielam linky, robím certifikáty a prepisy videí). Som veľmi spokojná.

@majka201289 mozem sa opytat ako ste sa k tomu dostali? Treba kurz a potom co?

windylu
3. aug 2025

ludia je to scam.. venujem sa tejto praci profesionalne uz 8 rokov a vobec to nieje take jednoduche ako pani prezentuje. ani ziskavat klientov, ani tvorit samotny obsah urcite nieje na hodinku denne ako pani kristina tvrdi. nekupujte to a nepodporujte jej nic nerobenie. Sledujem ju obcas lebo je to "konkurencia" ale som pokazde zhrozena. Zaraba na neznalych ludoch, treba ale omnoho viacej znalosti ako jeden takyto kurz. Marketing je velmi siroke tema a treba mu rozumiet z viacerych uhlov. Je to studium na cely zivot. Ak vas to bavi, najdite si profesionalnejsie kurzy kde sa zaskolite odborne a rovno aj s cennym certifikatom (na tie klienti dost pozeraju)

Strana
z3