Výber rozširujúceho štúdia matematiky - Banská Bystrica alebo Košice
Chcela by som ísť na rozširujúce štúdium, len sa neviem rozhodnúť, ktoré si vybrať. Do KE je to približne hodina cesty, do BB zase dve hodiny. Úprimne, mám dve malé deti, medzi tým aj prácu a s matematikou som už dávno nepracovala 🙈. Ďakujem 😊
@mowin23 Vybrala by som si to, co mas blizsie, teda Kosice. Ale mam taku otazocku, ak nechces, odpovedat nemusis. Preco si si vybrala matematiku?
KE (UPJŠ. predmet matematika) mali termín prihlášok do 19.8.
Ešte si zisti, či je vyučovanie iba v sobotu, alebo v piatok a sobotu, to je pomerne podstatný rozdiel. A áno, prečo matematika, ak sa ňou nezaoberáš?
@mowin23 mám dve malé deti, medzi tým aj prácu a s matematikou som už dávno nepracovala
pokial nie si matematicky genius, po tejto informacii sa obavam, ze v BB sa budes trapit a neurobis ani prvy semester.

@mowin23 v com sq chces informovat? Pokial to mas blizsie do ke a vzdialenost je jedina podmienka tak niet o com bud stravis cestovanim 2 hodiny alebo 4 ( cesta tam aj spat)
Co sa tyka narocnosti v Ke ( nemam vlastnu skusenost ale poznam ludi co to robili v Ke) tak boli moji znami prekvapeni, co sa tyka narocnosti avsak urobili vsetci