Výber vysokej školy. Ako neplytvať časom?
Ahojte . Už dlho mám dilemu kam ísť na výšku , baví ma milión veci aj dosť veci mi ide . Momentálne podnikám takže by som to zavládla jedine externe ale zas nechcem stratiť 5-6 rokov na nejakej výške ktorá nemá potenciál do budúcnosti
@vannyvanny tak nikdy nevieš, ako to bude v budúcnosti. Ja som vyštudovala po gympli sociálnu prácu, každý to podceňoval(akože aj ja som tam usla len preto, lebo sme ušli spolu s kamoskou a bolo ro síce náročnejšie ako som čakala, ale dokončila som ju), a teraz keď som mala 30, skončil mi rodicak a našla som si vďaka tej škole super prácu, ktorú môžem robiť len ak mám vyštudovaný priamo ten odbor 😊 možností je teraz veľa, ale ako vyššie píšu, logopedia môže byt fajn, alebo možno nejaká psychológia
Ja keby idem teraz, tak psychológiu. Keď som bola mladá učiť sa mi nechcelo a teraz, keď už mám nad 40, to už zmysel nemá 😔
@danielahamar aj ja rozmýšľam nad tým ale nepríde mi to také ľahké si nájsť po škole uplatnenie
@vannyvanny tam to chce veľa školení ešte mimo toho a keď som si to ja pozerala, skončila by som možno v 55🙄 škoda, neskoro som sa zobudila. Psychológov treba, toho by som sa nebála, že nebude práca.
@danielahamar aj po 40 to ma zmysel.
@vannyvanny srandujes? Psychologov je strasne malo....u nas na vychode teda urcite. Taky kvalifikovany klinicky psycholog...ved len deti na vysetrenie cajaku 2-3mes co viem. Rovnako aj logopedov bude treba stale viac a viac.
Vacsinou je to aj tak hod so zavrwtymi ocami...
@vannyvanny klinická psychológia je skvelá vec ako tu už píšu sama by som osobne šla tým smerom, avšak už o rok budem (snáď , držíme si palce ) Ing s technickým zameraním. Takže ako vidieť nepodarilo sa. Ale stále ten sníček mám, takže možno to príde po tejto VŠ.
Špeciálna pedagogika ☺️. Keby viem čo viem dnes tak si špecku urobím skôr, prípadne ak by logopedia nebola len denná a len v BA tak by som šla na logo tiež.

Ja, kebyze zacinam od zaciatku, idem na logopediu.