icon

Výber vysokej školy - pedagogika verzus marketing

mimi185
22. mar 2025

Poradte mi pri com mozem byt casovo flexibilnejsia a idealne po pri studiu pracovat- pedagogická fakulta v UK BA (odbor SJL+ANJ) alebo este uvazujem nad studiom marketingu?? To idealne v trnave na ucm..
Dakujem❤️

eeffka
22. mar 2025

@mimi185 studovala som odbor v ktorom som chcela pracovat, nepozerala som na to kolko volna je kde

zuzana76
22. mar 2025

To co ta uzivi, co ta bude naplnat, v com by si chcela pracovat.

denkabemommy
22. mar 2025

@mimi185 tak pochopiteľne časovo flexibilnejšia práca je v marketingu ale vyber si to, čo ťa viac baví. Štúdium je podľa mňa všade približne rovnaké, však to záleží od rozvrhu, či budeš vedieť chodiť na brigádu. Tu je kopec matiek, čo počas rodičovstva, práce stíhali aj VŠ, akúkoľvek. Ale to zas záleží od tvojho time manažmentu

kikuska63
15. apr 2025

Mám marketing, ak nezačneš praxovať počas školy, je veľmi ťažké sa dostať do nejakej dobrej firmy.. Ak si šikovná tak sa vieš sama predať na sociálnych sieťach a internete aj bez školy. Pedagogiku bez školy robiť nevieš. V marketingu keď si šikovná a dokážeš sa predať zarobíš viac. V pedagogike máš isté pracovné miesto a kľud na duši. Ja som človek, ktorý na seba nakladá fakt veľa, ja na tvojom mieste by som išla študovať pedagogiku a vo voľnom čase sa venovala marketingu. Ak by ti náhodou ten marketing nevyšiel, stále sa môžeš venovať učiteľstvu. Ale môže sa stať, že budeš šikovná a marketing ťa pekne uživí už počas školy a je jedno akej. Mám kamarátku, čo stále študuje a zarába si nadpriemerne marketingom, študuje úplne iný odbor.