icon

Vyjadrí sa VŠ o mojom prijatí či neprijatí?

28. júl 2023

Musí sa škola vyjadriť o prípadnom prijatí? Alebo keď po uplinutí lehoty nič nepríde si mám akože domyslieť, že ma nevzali. Niekde na nete som videla, že do 30 dni od doručenia mám čakať na vyjadrenie. Na stránke školy majú asi svoje pravidlá, kde píšu, že po doručení sa do 15 dni vyjadria. Ak tak neurobia tak sa má predpokladať, že ma nevzali. Môžem to nejak riešiť ?

autor
28. júl 2023
vanilkovazmrzka
28. júl 2023

Ja myslim ze to vyrozumenie ti ma prist pisomne v kazdom pripade, aj ked ta vzali aj ked ta nevzali.

autor
28. júl 2023

@vanilkovazmrzka v to dúfam 😕

vanilkovazmrzka
28. júl 2023

A co je to za skolu a kedy si podavala prihlasku? A to sa uz prijimacky nerobia?

autor
28. júl 2023

@vanilkovazmrzka fmk ucm. Prijimačky som robila a dost dobré výsledky som mala, kamarátka tam chodí a vravela, že jej spolužiakov tritvrte nevzali a po odvolani vzali. Tak dúfam v to aj ja, keďže som mala fakt dobré výsledky len sa to nejak poposúvalo plus tí, čo nemuseli kvoli dobrému priemeru písať prijímačky. 13.7 prijali moje odvolanie, ktoré som poslala.

sajmonka_1216
28. júl 2023

príde ti rozhodnutie aj o prijatí aj neprijatí... až potom môžeš dať odvolanie

autor
28. júl 2023

@sajmonka_1216 odvolanie som posielala, len som sa pýtala či sa vyjadria alebo nie, že ma vezmú

nelca84
28. júl 2023

Rozhodnutie o prijati/neprijati ti urcite pride. To, co si pridala sa vztahuje na odvolanie...
Teraz citam, ze ty si uz podala odvolanie... to ale z uvodneho prispevku nevyplyva 🤷‍♀️ Tak cakaj, su dovolenky, ale podla mna ti odpoved pride.

sajmonka_1216
28. júl 2023

takže už ti prišlo najprv rozhodnutie o neprijatí?

autor
28. júl 2023
autor
28. júl 2023

@nelca84 ano prišlo, prapve preto som posielala odvolanie

autor
28. júl 2023

Neviem prečo mi zmenili nadpis, zadávala som to ako ,,odvolnie na VŠ”

nelca0510
28. júl 2023

Musí to prísť vyrozumenie

sajmonka_1216
28. júl 2023

ahaa tak v tom prípade áno.. vyjadria sa ti určite 🙂

jenny224
28. júl 2023

Vždy sa VŠ vyjadrí - v oboch prípadoch, aj po odvolaní. Pracujem na jednej, minule akurát odchádzali rozhodnutia zo študijného 🙂

vanilkovazmrzka
28. júl 2023

Aha, tak to vobec nevyplynulo z toho prispevku, ze sa pytas uz na vyjadrenie k odvolaniu sa :D ale kazdopadne odpoved je rovnaka, mal by ti prost pisomne oznam, ako to dopadlo. Drzim palce, nech ta vezmu 🙂

autor
28. júl 2023

Ďakujem vám, moja chyba..píšem jak blbec 😃

tomsta003
29. júl 2023

@jenny224 môj dal prihlášku v marci a dodnes nevie ci ho prijali ci nie. Inak nevidím dôvod prečo by ho neprijali bol stále vyznamenaný aj matur zvládol perfektne prijímali podľa algoritmu. Na školu sa nedovoľte, ale nevadí na inej VS reagovali promtne tak mal by kde nastúpiť