icon

Vyplnenie prihlášky na VŠ zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety v Bratislave

t2006
28. apr 2022

Prosím môžete mi poradiť s vyplnením prihlášky na VŠ sociálnej práce Sv. Alžbety v BA? Chcem si podať prihlášku na bakalárske štúdium a odbor Sociálna práca a som z niektorých častí blbá:
1. Aká je fakulta? Nikde to neviem nájsť
2. Štúdijný program je Sociálna práca?
3. Metóda štúdia? Keď chcem externe študovať a nemajú nikde tú metódu? Prezenčná?
4. Kód strednej školy podľa vysvetliviek nemusím udávať?
5. Keď som študovala aj na VOŠ pomaturitné štúdium, mám ho napísať do kolonky Prehlad o predchádzajúcom štúdiu na VŠ?

pallacinka29
28. apr 2022

@t2006 najdi si v Registri studijnych programov na webe

sisa_s
28. apr 2022

@t2006 nie je to univerzita s viacerymi fakultami, takze to asi netreba vyplnat, studijny program socialna praca, metoda prezencna (vysvetlivky bod 7 pozri, v tab. o podmienkach prijatia som nic take nenasla) , forma externa, kod str.skoly podla vysvetliviek netreba, ak si teraz nematurovala ( Položku Kód strednej školy vyplní len uchádzač maturujúci v tomto školskom roku podľa pokynov strednej školy. Kód strednej školy je deväťmiestne identifikačné číslo školy a vypĺňa sa podľa „Registra škôl a školských zariadení“. Zistiť ho možno na internetovej adrese https://crinfo.iedu.sk/RISPortal/register/. ), k poslednej otazke sa neviem vyjadrit, pomaturitne studium nie je asi vs vzdelanie, teda netusim, kde to tam pisat, mozno niekto iny poradi 🙂

makova333
29. apr 2022

@t2006
1. Aká je fakulta? Ústav sociálnej práce
2. Štúdijný program je Sociálna práca? Áno
3. Metóda štúdia? Keď chcem externe študovať a nemajú nikde tú metódu? Prezenčná? Dištančná
4. Kód strednej školy podľa vysvetliviek nemusím udávať? Neuvádzaš
5. Keď som študovala aj na VOŠ pomaturitné štúdium, mám ho napísať do kolonky Prehlad o predchádzajúcom štúdiu na VŠ? Áno, uvádzaš, máš z toho maturitnú skúšku.

t2006
autor
29. apr 2022

@sisa_s dakujem pekne za pomoc,nestudovala som 20 rokov tak nevedela som kde to hladat 🙃

t2006
autor
29. apr 2022

@pallacinka29 dakujem 😊

t2006
autor
29. apr 2022

@makova333 ďakujem za pomoc a z tej VOŠ nemam maturitnú skúšku,práveže to je pomaturitné akoby vysoká,boli tam skúšky ako na VS aj diplomovka, ale nie je to vysoká. Vtedy keď som ju študovala bolá novšia

makova333
29. apr 2022

@t2006 mas z toho titul? Statnicu? cokolvek, tak uviest.

biancarv
31. jan 2024

@t2006 ahoj, prosím ťa vieš mi poradiť čo si nakoniec uviedla ako metódu štúdia? Ďakujem.

t2006
autor
31. jan 2024

@biancarv ahoj uz si to nepamatam ale volala som im tam a boli mile mi poradili. Skus zavolat 😊

biancarv
31. jan 2024

@t2006 chystám sa zajtra. Ďakujem 😊

t2006
autor
31. jan 2024

@biancarv drzim palce,su naozaj ochotne poradit 😊

biancarv
31. jan 2024

@t2006 😊😊😊

dodo333
25. jan 2025

Ahojte , robí niekto sociálnu prácu na katolickej škole externe ? Mal by som pár otázok , neviem sa rozhodnúť. Ďakujem

biancarv
25. jan 2025

@dodo333 ja študujem. Napíš mi súkromnú správu, ak chceš.

kacenka37
13. feb 2025

@dodo333 ja som studovala

dodo333
13. feb 2025

@biancarv , chcem sa spýtať ako často tam chodis? Spomínali mi že aj online to robili , a že iba na skúšky tam šli osobne.

biancarv
13. feb 2025

@dodo333 cca 8-10 krát za semester sú prednášky osobne na škole. Väčšinou v piatok a v sobotu. A skúšky sú tiež osobne v piatok a v sobotu. Online prednášku sme mali len raz, lebo prednášajúca bola z ďaleka.

vysokaskola
17. feb 2025

Ahojte, tiež zvažujem štúdium na tejto vysokej škole - sociálnu prácu. Ja som mala info že skoro stále boli prednášky a skúšky online, že za celý čas štúdia bol známy v škole prezenčne možno tak 5x. Bolo by to pre mňa celkom náročné pýtať sa z práce v piatky a v sobotu chodiť z mimo BA na prednášky. Prosím viete mi dať viac info, tí ktorí tam aktuálne študujete? Vopred moc ďakujem

biancarv
17. feb 2025

@vysokaskola ahoj, ako som písala vyššie nemáme nič online. Všetko je prezenčne. Všetci pracujeme a máme rodiny, ale dá sa to zvládnuť.

vysokaskola
17. feb 2025

A chodíte na sociálnu prácu v Bratislave? Verím že sa to zvládnuť dá, len človek musí vystúpiť z komfortnej zóny a svojho stereotypu, a to je po 24 rokoch od školy veľmi ťažko 🙂 🙂 🙂 ak sa môžem spýtať je to náročné učivo? zaberá Vám to veľa času?

biancarv
17. feb 2025

@vysokaskola chodím na ich detašované v inom okresnom meste. Väčšina z nás má od 30 do 50 rokov. Ja konkrétne 38 rokov. Takže tiež som išla po dlhej prestávke. Mňa učenie baví. Keď je skúškové učím sa tak 3 až 5 hodin denne po dobu 2 mesiacov. Podľa toho koľko mám času. Pre mňa je to zaujímavé. Baví ma to, že si rozširujem obzory.