icon

Vysnívaná škola verzus práca

28. jún 2023

Ahojte, mam 40 rokov a od septembra som prijata na 2 rocne externe pomaturitne studium, tiez ukoncene maturitnou skuskou. Strednu skolu po zakladke mam ekonomickeho smeru, som teraz dlhsi cas bez prace, intenzivne posielam zivotopisy, bola som na pohovoroch, ale vsade je taky natresk, ze na jedno miesto sa hlasi kopec ludi.
A dnes mi z jedneho pohovoru zavolali, ze ma prijali. Mzda tesne pod 1000€ v hrubom, denne by som dochadzala 70km jednu cestu a urcite by som nemohla nastupit na tuto skolu, pretoze by mi to v praci neumoznili. V skole je aj prax a keby som vynechavala skolu alebo prax, neprejdem do dalsieho rocnika a nepustia ma k maturite.
Hladam pracu aj na skrateny uvazok, ale nic, bez odozvy. Ako sa teraz rozhodnut ☹

Strana
z3
drahusa333
27. jan 2024

Ja by som tolko do prace dochadzat nechcela.ak je vidina po skole mat pracu v okoli, tak urcite radsej skola...tiez som tak studovala, velmi ma skola bavila.ja som nerobila v tom case, pracujuci stihali ltt...este max tak polovicny uvazok v nejakom obchode kde si vies dohodnut volno ked je skola, inak museli v praci dorabat vymeskane hodiny, mali toho dost

Strana
z3