Vysoká škola Danubius, Fakulta práva Janka Jesenského
Dobry den. Prosim Vas najde sa tu niekto z VS Danubius v Sladkovicove odbor pravo? Ďakujem
@lucik194 ak sa Mozem opýtať prečo? Ľahko sa robia skúšky? Písomne? Ústne?
@baboobchod Ty chodíš externe? Prvý ,či druhý stupeň? Ďakujem
Pre mňa ako headhuntera človek s touto školou nie je právnik. Ak chceš študovať právo, choď študovať na normálnu univerzitu.
@andreakiki externe, iba sa rozbieham - teraz budem druhacka na prvom stupni 😁
vsetci kamarati pravnici co poznam v BA a pride im CV zo Sladkovicova, tak ho hned vyradia, ani nepozvu na pohovor..... preto......
@lucik194 ďakujem 🙂
@lucik194
@melanta
A čo paneurópska? Tiež má úplne zlý kredit vo vašich očiach? Ja sa len zamýšľam nad tým, že tieto dve súkromné školy majú asi málo študentov vzhľadom na poplatky a “kredit”… UK berie všetkých bez prijímačiek, nás externých bolo v prvaku vyše 300 a denných tiež masovka. Potom spravia sito na skúškach 😁
No a zamýšľam sa, či tie dve súkromné školy teoreticky nemôžu mať vyššiu kvalitu, keď je študentov menej a majú teda “osobnejší” prístup?
@baboobchod Rozumiem,ja pri deťoch a práci,zvažujem sukromne.
@andreakiki všetci externisti máme deti a prácu, ja tiež 🙂 vyučovanie máme soboty.
@baboobchod to vážne? Super 👍 a da sa to v pohode zvládnuť? Koľko máte skúšok za semester?
@andreakiki
Keď ťa to baví ako mňa a neflákaš to, tak sa to zvládnuť určite dá.
https://www.flaw.uniba.sk/fileadmin/praf/Studiu...
Tu si pozri rozvrh z minulého semestra. “Všetko je na webe” 😁
Skúšok je za semester cca 5-7.
@andreakiki Právnická fakulta Univerzity KOmenského alebo Právnická fakulta v Trnave, prípade Právnicka fakulta Paneurópskej univerzity v BA. Ak chceš byť právnička, máš tieto 3 možnosti. Zvládneš tie školy aj popri deťoch, ak sa tomu budeš venovať. Sládkovičovo síce bude ľahšie, ale nikde ťa s tým ako právničku nezamestnajú resp. na žiadne poriadne miesto. Pretože v Sládkovičove nekončia školu právnici, ale absolventi paškvilu. Čiže ak máš čo len trocha rozumu, na takú školu nepôjdeš.
@baboobchod Paneurópska je oka a myslím, že je to tiež masovka. Ale Sládkovičovo ani keby mali len 10 študentov a každému sa venovali úplne individuálne.
@melanta a UMB BB?
@baboobchod aj tá je vnímaná normálne. Je to normálna štátna univerzita. Ale školy ako Sládkovičovo, Skalica, Dubnica sú úplne že "no go", čiže to beriem človeka akoby nemal vysokú školu.
@andreakiki ďakujem Vám všetkým za názory 😉
ako ludia sorry ale pišete ťažké hlúposti tipu zo sladkoviova ta ani nezavolaju aka je realita? je uplne jedno kde vyštuduješ lebo pokial si tu prax u niekoho nevybaviš nepozná ťa osobne nejak tak z ulice ta nikto len tak nevezme a robiť ta nenecha je každoročne X tisic absolventov práva ale presadi sa len ten čo si to vie po znamosti vybaviť ja poznam ludi čo maju uk trnavsku aneuropsku upjš a rovnako robia hoci čo ine podnikaju administrativu robia hoci kde lebo ked ta nepozna nezobere ta je jedno kde vyštuduješ dalšia vec zadarmo ti to nedaju ani v tom sladkovičove tiež by si mala mal niečo vedieť a to že dnes sa deju podvody je len že si vieš kupiť podklady na prace no a ked ich zoradiš tak sa ti stane že to vyzera celkom ako hotova diplomovka fakt je že ked sa ju nabifliš a vie kde čo v nej je tak sa ti neda dokazat že si to nerobil ty a pokial ti vidu ok hodnoty z aisu tak s tym prelezeš na uplne ktorej kolvek univerzite či vysokej škole fakt ale je že ked maš nato zaplatit 2000e šlolne na danubiuse alebo paneuropskej tak asi určite maš aj peniaze nato kupit tie podklady akože a nato ti realne nemaju nikde ako prist pokial niesi tupec a vieš kde čo v tej praci je alebo neni tak ani ten najlepši pedagog ti nema jak dokazat že si to nerobil ty a zas ale aj naopak na každej vysokej škole ked ta raz ako pedagog vyhodit chce no tak ta vyrazi a je uplne jedno čo spraviš lebo tam su take flexi podmienky že čo si chcem to si zdôvodnim asi tak

odporucam ist inam...... tie peniaze su ako splachnute do zachoda....