icon

Vysoká škola v 21. rokoch

9. dec 2021

Čaute, rozhodol som sa, že budúci rok by som chcel ísť študovať na VŠ, mal som plán, že pôjdem hneď po maturite, ale vzhľadom k dobrému pracovnému miestu som začal pracovať, no mňa vzdelávanie vždy bavilo preto to chcem skúsiť, akurát že budúci rok budem mať 21 rokov, nemyslíte že to je už vysoký vek na denné štúdium? Externisti sú starší samozrejme, ale ja by som chcel určite denné štúdium, len či tam nebudem príliš starý na ostatných. Aký máte názor vy

Strana
z2
klaudiija
17. apr 2022

Ahojte, vsimla som si tento prispevok az teraz, ale tiez mam 21 a bola som v druhom rocniku na VS, avsak som sa rozhodla, ze to, kde som, nechcem dalej studovat, a tak som odisla vo februari zo skoly, podala som si prihlasku a od septembra zacinam odznovu, od prveho rocnika na inej skole. Tiez sa s tym trapim, ci to po 2 rokoch nie je neskoro atd., ale hadam to nejako zvladneme. Vy, ktori tu pisete, ze ste nastupili tiez v 21,22, dokazali ste potom nabehnut na ucenie opat? Ja sa neucim zatial 2 mesiace, chodim do prace, ale mam pocit, ze uz na ucenie nenabehnem.

katren
18. apr 2022

@klaudiija neboj sa, nabehnes....ja som nabehla popri praci, 3 detoch, domacnosti a 20 rokoch po strednej skole....

Strana
z2