Vysoká škola VŠEMvs
Má niekto novšie skúsenosti? Chcela by som ísť študovať manažment, len mám také zmiešané pocity, tak ma prosím uveďte do obrazu. Mne vyskočila na FB ich stránka, tak som sa zaregistrovala, že mám záujem o informácie a 3 týždne nič.......včera mi volali z BA či mám záujem, že by môj kontakt posunuli do NZ. Hneď mi aj volali a chceli či by sme sa vedeli stretnúť že by mi viacej povedali na osobnom stretnutí. Ja neviem, je toto ok, normálny postup?
Inak mám 45, deti odrastené, prácu mám, takže diaľkovo. Manžel povedal, že sa mám sama rozhodnúť, či to potrebujem, či mi to dá nejaký prínos.....No nutne existenčne to nepotrebujem, a prínos....čo ja viem, aká bude situácia o rok, dva, či mi to pomôže v hľadaní novej práce....?!
Staré témy som pozerala, chcela by som niečo aktuálnejšie.
@martul absolútne ti to nezvýši šance na lepšiu prácu. Jedine tak v štátnej správe, ak potrebuješ na vyššiu pozíciu či vyššiu mzdu VŠ. Inak tieto súkromné školy z môjho pohľadu headhuntera šance nijak nezvyšujú, príliš tieto VŠ neriešim ako adekvátne VŠ vzdelanie. Osobne poznám pár ľudí, ktorí absolvovali manažment na tejto škole, tvrdili že to bolo veľmi easy a tak tú školu aj vnímam.
Mam v blizkom okoli cloveka z tejto skoly. Myslel si, ze ked ju vystuduje, tak bude niekto. Na titul je az choro hrdy. Zo skoly je prec uz 5r a robi predavaca v elektre. Nikde inde sa nezamestnal.🤷🏼♀️
Chodila som na VŠEMvs a plánujem sa tam vrátiť a urobiť si doktoranturu. Za mňa úžasná príležitosť sa vzdelávať. Škola je len taka dobra aký je študent. Záleží ako sa ty k tomu vzdelávaniu postavíš. Mne ta škola veľmi pomohla v mojom zameraní a vedomosti z nej využívam dodnes. Keď sa ty k tomu postavíš že sa chceš vzdelávať a nerobíš to len kvôli tomu titulu rozhodne ti to niečo dá. Niektoré predmety boli ľahšie a niektoré ťažšie. Pri niektorých skúškach som sa teda riadne zapotila. Už dlho sa nerozdeluju ľudia podľa toho na akej vysokej škole vyštudovali ale ci majú na svoj titul aj potrebné vedomosti. Ak sa chceš vzdelávať v oblasti manažmentu, ekonomie alebo verejnej správy rozhodne do toho choď je to úžasná škola s úžasnými profesormi ktorý toho veľmi veľa naučia keď budeš dávať pozor a venovať sa tomu.

sukromna VS, poznam par ludi, co ju maju, vsetci len kvoli titulu, nie je nijak zvlast narocna, sance na lepsiu pracu ti asi nezvysi, mozno len tam, kde chcu hocijaky titul
stretavanie sa, je dost zvlastne, vsetky info si vies zistit na ich stranke