icon

Vysoká škola zdravotníctva a sociálnej práce

petruska173
13. feb 2025

Dávate si niektorá prihlášku externe na sociálnu prácu? Ja som na materskej, ale práca v ktorej som bola je taká neistá, zvažujem prihlásiť sa na VŠ a neskôr sa uplatniť napríklad na úrade práce odbor kurátorka, vzhľadom k tomu že mám s tým skúsenosti (bohužiaľ).

melanta
13. feb 2025

Skvelé, že stále sú ľudia, ktorí chcú sociálnu prácu študovať nie pre "ľahký" VŠ titul, ale preto, že to chcú naozaj robiť. Držím palce, choď do toho, také pozície sú veľmi dôležité a je dôležité, aby ich robili ľudia, ktorí to ozaj chcú robiť srdcom. Fandím ti.

petruska173
autor
13. feb 2025

@melanta či ľahký by som nepovedala, mám už 30, slobodná matka. Potrebujem si rozšíriť vzdelanie, pretože túto prácu by som bez patričného vzdelania ani nedostala.

melanta
13. feb 2025

@petruska173 chcieť je základ, že to zvládneš. Držím palce. 😉

adaluc338
13. feb 2025

Ja mam Bc, nelutujem vyuzijem aj v povodnej praci -dostala som vyssi plat(aj ked uplne iny odbor ). Ja som nesla na Mgr lebo som porodila a chcela som si to uzit. To uz mi je luto. Lebo teraz po 3 rokoch nemam chut sa k tomu znova dokopat. na kuraterku musis mat Mgr. Byvala spoluziacka tam robi. A velmi si rozmysli tu pracu , je to financne malo ohodnotena praca skor poslanie.....a velmi ju zatazuje psychicky. Ci sa mas pustit do studia? urcite! Smelo dotoho. Boli tazke chvile, ale ked som prebrala diplom hned ma napadlo ze to mi nikto uz nezobere. No a ked mi to hodnotili pozitivne v praci po rodicovskej dovolenke tak to bol naozaj skvely pocit. (posledny rok som robila uz na materskej). Stratit urcite nic nestratis.

melani19
3. máj 2025
@adaluc338

Ja mam Bc, nelutujem vyuzijem aj v povodnej praci -dostala som vyssi plat(aj ked uplne iny odbor ). Ja som nesla na Mgr lebo som porodila a chcela som si to uzit. To uz mi je luto. Lebo teraz po 3 rokoch nemam chut sa k tomu znova dokopat. na kuraterku musis mat Mgr. Byvala spoluziacka tam robi. A velmi si rozmysli tu pracu , je to financne malo ohodnotena praca skor poslanie.....a velmi ju zatazuje psychicky. Ci sa mas pustit do studia? urcite! Smelo dotoho. Boli tazke chvile, ale ked som prebrala diplom hned ma napadlo ze to mi nikto uz nezobere. No a ked mi to hodnotili pozitivne v praci po rodicovskej dovolenke tak to bol naozaj skvely pocit. (posledny rok som robila uz na materskej). Stratit urcite nic nestratis.

@adaluc338 ahoj ty su chodila na socialne prace? Dakujem

adaluc338
3. máj 2025
@melani19

@adaluc338 ahoj ty su chodila na socialne prace? Dakujem

melani19
3. máj 2025
@adaluc338

@adaluc338 mozem par otazok?🙂 do spravy? Dakujem

adaluc338
3. máj 2025
@melani19