Vysoká škola zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety - 4-ročné štúdium
Prečo je na VŠ sv. Alžbety štúdium až 4ročné?
Dobrý deň, nájde sa tu nejaký študent alebo absolvent tejto školy v Bratislave? Len by som rada pochopila prečo je to tak na dennom bakalarskom stupni. Keď na inych školách trvá bakalarske štúdium 3 roky. Ďakujem
Pretože je to zdravotnícky odbor, a tie nechali na 4 roky
@ewell13 v iných mestách je na 3 roky a SZU ho ma tiež na 3 roky
@vanilkovazmrzka a prečo by nemala, študovala si tam? ošetrovateľstvo je tam náročné, všetky si nechajte tie kecy aka je to flakačka tá škola keď dokonca ste tam neštudovali, by ste sa divili ake su tam skúšky a ako lahko letíte z tej skúšky, štátnice niektorí neurobia, nieje to med lízať tam a viem porovnať alžbetu a UKF Nitru, kolegyňa je v BA a plače, ošetrovateľstvo je náročné štúdium, treba si to vyskúšať a potom písať drby
@nika185 myslíte, že UKF Nitra je ľahšia? Pýtam sa fakt zo záujmu, kedže teraz tie školy riešim
ľahšia nieje nikde, je to náročné štúdium, napísala som, že viem porovnať, čo znamená, že tak rovnako, že Alžbeta nieje žiadna flakačka čo sa týka štúdia v odbore ošetrovateľstvo, tu BA som myslela, že chodí na alžbetu do blavy a plače, takže určite Alžbeta je štúdium na úrovni tiež, nieje to o žmurkani s vystrihom na dr. a skúška urobená ako si niektoré myslia
ľahšia nieje nikde, je to náročné štúdium, napísala som, že viem porovnať, čo znamená, že tak rovnako, že Alžbeta nieje žiadna flakačka čo sa týka štúdia v odbore ošetrovateľstvo, tu BA som myslela, že chodí na alžbetu do blavy a plače, takže určite Alžbeta je štúdium na úrovni tiež, nieje to o žmurkani s vystrihom na dr. a skúška urobená ako si niektoré myslia
@nika185 konecne to niekto napisal. Chcem ist na ru skolu a vsetxi ze to bude hanba aj v zivotopise.. pritom znama tiez na staticniach letela..

Preco ta vs vobec este existuje?